Завантаження ...
banner

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень  фото

Тиждень з 16 по 22 січня 2023 року є важливим. Він напередодні Молодого Місяця. Астрологи склали прогноз - як треба діяти, щоб запобігти виникненню проблем.

Овен (21 березня – 19 квітня): багато турбот та позитивні вихідні

Тиждень може початися з невеликого роздратування, але потім справи набудуть спокійного оберту. Ви напевно чекаєте на якийсь прорив у справах. З кимось домовляєтеся, обговорюєте плани – і маєте мало вільного часу. Мабуть, якась нова ідея вас повністю захопила. Поки ви її не втілите у життя, ні про що інше думати не зможете. Припускаємо, що ближче до вихідних ви втілите бажане у життя і відразу зможете розслабитися. Вихідні на вас чекають веселі – дружні посиденьки, вечірка, подарунки та атмосфера свята.

Найкращі дні: 19, 22 січня. 


Телець (21 квітня – 20 травня): вам потрібна гнучкість

Використовуйте сприятливі можливості, які вам дарує доля. Наступного тижня буде кілька таких можливостей, головне не проморгати їх. Але в тому й річ, що на Тельців іноді може накочувати легкий ступор. Замість того, щоб активно діяти, вони завмирають. Або ж виявляють принциповість там, де потрібна дипломатія. Одним словом, не можуть бути такими гнучкими, як треба. В наслідок наступного тижня результати в них можуть виявитися меншими за можливі. Однак настрою вам це не зіпсує, він буде переважно позитивним. Можливо, приємна любовна подія в понеділок – вівторок зарядить вас оптимізмом.

Найкращі дні: 16, 20 січня.


Близнюки (21 травня – 20 червня): нові надії

Попереду зміни на краще – саме цього тижня ви це відчуєте. Найближчи дні пов'язані з переосмисленням поглядів та новими планами. Певне, позначилися новорічні свята, які ми всі зустрічали у незвичній ситуації, але у Близнюків настрій на початку січня навряд чи був райдужним. Щось вас бентежило чи навіть лякало. Це при тому, що справи йшли непогано. Наприклад, у вас зараз навряд чи є нерозв'язні проблеми з фінансами. Але в емоційній сфері не вистачає гармонії. Цю сторінку Близнюки незабаром перегорнуть. Відбудуться якісь добрі, обнадійливі події, успішні переговори, важливі знайомства. Молодий місяць 21 січня для Близнюків може стати переломним і важливим моментом.

Найкращі дні: 21, 22 січня.


Рак (21 червня – 22 липня): багато дрібних турбот

Тиждень непоганий, але у вас буде мало вільного часу. Можливо, маєте гарну ідею - але реалізувати її зараз не так просто. Все тоне в інтригах та формальностях. Прогрес у справах є, але він повільніший, ніж хотілося б. До цього додається можливе охолодження в особистих відносинах. Вам може здаватися, що занадто багато в них зав'язано на гроші. Багато часу проводитимете на самоті. Вам потрібно бути уважним щодо своїх витрат. Зараз поганий час, щоб позичати.

Найкращі дні: 17, 20 січня.


Лев (23 липня – 22 серпня): приплив енергії та нові плани

Головне, що порадує вас наступного тижня – приплив сил, покращення самопочуття, достатня кількість життєвої енергії. Хоча це відбудеться поступово, і в перші дні тижня ви все ще дріматимете на роботі в обідню перерву. Але зачекайте – незабаром будуть гарні новини. У вас можуть з'явитися нові ідеї та плани. Радимо частіше обговорювати їх із коханою людиною, це ще один фактор, який допоможе тримати себе в тонусі. У вас можуть бути успіхи в бізнесі та хороші новини щодо кар'єри.

Найкращі дні: 18, 19 січня.


Діва (23 серпня – 22 вересня): не поспішайте міняти своє життя

Зараз гарний час, щоб завершувати розпочаті справи, доводити до пуття те, що давно було розпочато. Ще добре складати звіти, доповіді, ділитися своїм досвідом та враженнями . Наприклад, писати пости до Фейсбуку. А от із новими справами поки що варто почекати. Вам можуть зробити вигідну пропозицію, наприклад, про нову роботу. Не поспішайте погоджуватися. Тут все треба обміркувати та зважити. Може виявитися, що нова робота надто нудна для вас і, до того ж, залишає відчуття несвободи. Вірний друг може дати вам корисну пораду. В особистому житті панує легка невизначеність, але скоро все зміниться на краще. Вам треба стежити за самопочуттям, ближче до вихідних здоров'я може трохи погіршитися.

Найкращі дні: 20, 21 січня. 


Терези (23 вересня – 22 жовтня): друзі допоможуть розплутати проблеми

Хтось заважає реалізувати вам свої ідеї, випадково або навіть цілком свідомо вставляє вам палиці в колеса, чіпляється до дрібниць, тощо. Це звичайно може вивести з себе. Але не поспішайте виявляти роздратування, гнів. Для досягнення своїх цілей краще все заздалегідь обмірковувати та планувати. Перше, що вам необхідно, – підтримка людей, яким ви довіряєте. Те, чого не виходить добитися поодинці, подужає група однодумців. Попереду у вас будуть гарні новини.

Найкращі дні: 19, 22 січня. 


Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада): потішать зміни в особистому житті

Тиждень непоганий – і найкраще підходить для завершення розпочатих справ. Багато говоритимете, ймовірно, щось будете доводити до інших чи навчати, готувати людей. Можуть розпочатися нові знайомства. Вас, мабуть, супроводжує сильне бажання, але тут потрібне терпіння. Швидко здійснити ваше бажання навряд чи вдасться. А ось в особистому житті незабаром настануть зміни на краще. Причому, зовсім несподівано – після низки сварок та розбіжностей.

Найкращі дні: 16, 17 січня. 


Стрілець (22 листопада - 22 грудня): удача чекає і в коханні, і в бізнесі

Весь тиждень вас супроводжуватиме гарний настрій та бадьорість. Імовірний успіх у справах, також зможете добре заробити. В особистому житті теж все складається дуже непогано. Вас могло щось турбувати, але до кінця тижня всі непрості питання вирішаться. Коротше, тиждень обіцяє виявитися добрим і продуктивним. Зараз добре займатися спортом, тренуватися, сідати на дієту та піклуватися про зовнішній вигляд.

Найкращі дні: 17, 18 січня.


Козеріг (23 грудня – 20 січня): ваші проблеми буде швидко вирішено

Майбутній тиждень чітко ділиться на дві частини: емоційний і не зовсім продуктивний початок. Ви можете дратуватись без причини або відчувати образу. Але проблем у справах не передбачається – просто можуть трохи пустувати почуття. Після 18 січня все стане на свої місця. Ви відчуєте приплив оптимізму. Проблеми, які вас турбували раніше, в цей період вирішаться. Також наприкінці тижня може бути можливість непогано заробити. Одночасно передбачаються покупки, які, безперечно, вас порадують.

Найкращі дні: 19, 20 січня.


Водолій (21 січня – 19 лютого): розраховуйте на підтримку друзів

Тиждень може розпочатися з вирішення якихось складних питань. Може, впіймаєте себе на думці, що вам не вистачає досвіду чи кваліфікації, щоб розплутати власні проблеми. Але ви все рівно впораєтеся! Друга половина тижня пов'язана з переживаннями, але вона буде вдалішою і результативнішою за першу. Найважливіші ваші питання мають вирішитися у неділю. Цей день на сто відсотків є вашим. Можете розраховувати на підтримку друзів. На початку тижня на вас напевно чекає подарунок або приємний сюрприз.

Найкращі дні: 16, 21 січня. 


Риби (20 лютого – 20 березня)

Тиждень розпочнеться із метушні на роботі. Там вас можуть завалити різними завданнями, і ви відчуєте, що вільного часу набагато менше, ніж хотілося б. Але ця метушня ненадовго. Життя повернеться у спокійне русло після 19 січня. Ймовірно, ви впораєтеся з викликом, який був кинутий вам і навіть отримаєте похвалу чи премію. Друга половина тижня – легка, багато спілкування, прогулянки, розважальні поїздки. Одночасно у вас з'явиться якесь сильне бажання, здійснити яке найближчим часом ви не встигнете. Тим не менш, і це бажання буде здійснено, просто дещо пізніше – вже у 20-х числах січня.

Найкращі дні: 16, 19 січня. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: