Завантаження ...
banner

Вбиті війною: хто із зірок віддав життя на фронті

Вбиті війною: хто із зірок віддав життя на фронті фото

Знаменитості віддали своє життя, коли захищали та допомагали Україні. Коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення, багато відомих людей взяли до рук зброю або стали волонтерами. Жорстока істина, але - війна не минає без втрат.

Редакція сайту ТСН.ua підготувала добірку про зірок, життя яких забрала війна.

Паша Лі

Життя українського актора трагічно обірвалося 6 березня минулого року в Ірпені. Паша волонтерив у місті. Коли частину Ірпеня захопили російські загарбники, Лі мав разом з іншими евакуйовуватися. Утім, актор вирішив наостанок заїхати додому за речами. На жаль, авто, в якому їхав Паша, дорогою розстріляли окупанти. Знаменитість загинув на місці.

Карім Гуламов

Знаменитість був військовослужбовцем та ветераном АТО. До війни Карім працював телеведучим Військового хітпараду на одному з українських музичних каналів. Коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення, Гуламов знову взявся за зброю та пішов захищати країну.

Карім Гуламов / © Фото з соціальних мереж

Карім Гуламов / Фото: Фото з соціальних мереж

Життя телеведучого трагічно обірвалося 17 липня минулого року. Карім під час бойового завдання у Херсонській області наїхав на міну.

Олександр Шаповал

Соліст балету Національної опери України ім. Тараса Шевченка героїчно загинув у бою з російськими окупантами 12 вересня минулого року. Життя Олександра обірвалося під Майорськом, Донецька область. На передовій Шаповал служив гранатометником.

Олександр Шаповал / © instagram.com/ekaterinakukhar_official

Олександр Шаповал / Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Ярослав Гаркавко

Учасник "Ліги Сміху" на початку грудня трагічно загинув на війні, захищаючи країну від російських окупантів. На момент смерті гумористу було лише 26 років.

Ярослав Гаркавко / ©

Сергій Шкварченко

Танцівник та заслужений артист України трагічно загинув 19 грудня минулого року. Шкварченко потрапив під мінометний обстріл, коли захищав країну від російських окупантів. На фронт танцівник пішов добровольцем ще на початку повномасштабної війни.

Олег Бобало

Відомого режисера-захисника не стало 20 грудня минулого року. Олег трагічно загинув неподалік Бахмута. Режисер пішов у бій проти "вагнерівців" піхотинцем, щоб допомогти побратимам, хоча сам Бобало на фронті служив артилеристом. Захиснику вдалося відбити три страшні атаки, однак він отримав тяжке осколкове поранення, яке виявилося несумісне з життям.

Ілля Грабар

Рідний брат танцівника Назара Грабара – звукорежисер Ілля Грабар – загинув наприкінці грудня під Бахмутом у бою з російськими окупантами.

Ілля Грабар / © Фото з соціальних мереж

Ілля Грабар / Фото: Фото з соціальних мереж

Читайте також: Вбиті росією: 15 річна Даринка загинула під час ворожого обстрілу

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: