Завантаження ...
banner
banner

Місія кішки – очистити ваше життя від негативної енергії

Місія кішки – очистити ваше життя від негативної енергії фото

Якщо у вас є кішка - подякуйте їй за те, що вона робить для вас. Багато людей думає, що кішки нічого не роблять, тільки їдять, сплять та нявкають. Але ці тваринки приносять багато користі своїм господарям на енергетичному рівні.

Кішки з великою старанністю працюють над тим, щоб позбавити наше життя негативної енергії. Так, деякі з них від природи дуже ліниві, але ви, напевно, помічали, що навіть маленьке кошеня намагається завжди підійти і втішити, коли ви почуваєтеся пригніченими. Це один із багатьох способів, яким вихованці допомагають вам очиститися від негативу і набути стану гармонії з навколишнім світом.

Люди здавна знали про магічну силу кішок. Джерелом цієї сили є їхня неймовірна здатність відчувати тонкі матерії.

Собаки захищають нас та житло від зловмисників, а ось кішки захищають простір і нас самих від зіткнення з непроханими гостями іншого типу – від негативних енергетичних субстанцій.

Вам доводилося колись уважно спостерігати за котячою поведінкою? Ми згодні з тим, що вона може здатися дивною та загадковою. Порівняно з собаками, які більш життєрадісні та емоційно залежні від господарів, кішки поводяться набагато спокійніше та відсторонено.

Здається, що вони у постійній взаємодії з чимось невидимим, навіть якщо живуть поруч із нами. Це тому, що вони мають зв’язок із вищими рівнями світобудови – тими рівнями, які не видно людському оку.

Можливо, вам доводилося помічати, як ваша кішка сидить і дивиться на якусь нерухому точку, ніби бачить щось таке, що ми не здатні вловити з допомогою зору. Можливо так воно і є. Всесвіт складається з різних видів енергії, і ці енергії, чи то вони позитивні чи негативні, весь час перебувають у русі.

Котів притягує до негативної енергії, як магніт. Чим більше її накопичується у певному місці, тим більше ці тварини відчувають потребу поглинати та перетворити її. Якщо ви звернули увагу на те, що ваша кішка проводить більшу частину часу в певній кімнаті, то знайте це відбувається не просто так.

Чим розслабленіший ваш пухнастий улюбленець, тим більше він працює, усвідомлюєте ви це чи ні.

Крім того, кішки здатні захищати людей від прокльонів, пристріту і тому подібних речей. Тому потрібно якнайчастіше контактувати зі своїм вихованцем, немов це талісман або оберіг, що дозволить йому вберегти вас від поганого ока і поганих думок оточуючих.

Для того щоб використовувати котячу силу максимально, необхідно навчитися правильно брати вихованця на руки. Робити це потрібно так, щоб ви лівою рукою могли повільно гладити шию кішки, а правою погладжувати її по хвості. Це створить з кішкою повний контакт, а також дасть змогу повноцінно користуватися всіма її чудовими здібностями.

Вважається, що кішки мають цілющу силу. Погладжуючи або просто лежачи з нею поруч, ви зможете повністю позбавитися тяжкості емоційного стресу.

Отже, кішка є найпотужнішим засобом очищення навколишнього простору від негативної енергії. І якщо у вас є кішка, обов’язково подякуйте їй за те, що вона робить для вас і вашого будинку.

Джерело

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: