Завантаження ...
banner

Звичайні речі, які захистять вас від негативної енергії: що варто знати

Звичайні речі, які захистять вас від негативної енергії: що варто знати фото

Ніхто не знає, про що думають оточуючі, тому краще захищати себе від негативного впливу чужих слів або думок, інформує Ukr.Media.

Найбільш дієвий спосіб захистити себе від негативного впливу ворогів і недоброзичливців — носити з собою маленьке кишенькове дзеркало. Цей предмет допомагає відбивати негативні слова і думки людей, яких ви можете зустріти на своєму шляху поза домом. Маленьке дзеркальце можна носити в сумці, в кишені. Щоб знизити вплив негативу, необхідно підвищувати свою енергетику, мислити позитивно і не спілкуватися з неприємними людьми, не вступати з ними в полеміку і конфлікти. Крім дзеркальця, захиститися про пристріту і псування допоможуть 5 простих предметів.

Срібне кільце

Це проста і недорога прикраса, яку може дозволити собі кожен. Срібло володіє особливими магічними властивостями. Воно блокує будь-які негативні потоки, що оточують нас. Це безсумнівний плюс будь-яких срібних виробів.

Головний і єдиний мінус срібних прикрас — це їх несумісність з іншими дорогоцінними металами. У срібла посередня сумісність з платиною, а ось із золотом його краще зовсім не носити, тому що цих два метали є повними протилежностями один одному.

Червона нитка

У фен-шуй червоний колір вважається найпотужнішим з енергетичної точки зору. Він залучає удачу, відлякує злих духів, а також допомагає зводити навколо людини невидиму стіну, що захищає від псування і пристріту.

Червону стрічку носять на руці. Кращий матеріал — шовк, вовна, бавовна. Крім червоної нитки, відлякувати негативну енергію будуть і інші елементи даного кольору. Це допоможе в боротьбі з негативними програмами.

Шпилька

Шпилька з давнини вважається дуже ефективною в плані захисту від пристріту, псування, прокльонів. Для початку її необхідно заговорити, щоб активувати захист.

Змову потрібно читати кожен раз, коли ви приколюєте шпильку до одягу: «Не дай мене в образу, не дай мені захворіти. Не дай удачі до мене охолонути». Приколювати шпильку можна на будь-яке місце. Вдома її краще знімати, а вранці повторювати обряд.

Сіль

Сіль — це сильний захист від негативної енергії, тому її часто використовують в ритуалах. Єдине питання — як носити її з собою. Для цього підійде простий мішечок, зроблений з натурального матеріалу: бавовни, шовку або вовни.

Потрібно насипати в нього зовсім небагато солі — достатньо буде навіть однієї чайної ложки. Мішечок можна покласти в сумку або залишити в машині. Можна зробити по одному мішечку для машини, для одягу, сумки. Носити його можна кожен день. На відміну від деяких інших простих речей, він не буде конфліктувати з якимись прикрасами або талісманами.

Хрестик

Священнослужителі кажуть про те, що хрестик врятує людину від будь-якого зла. Навіть якщо людина невіруюча, хрестик її нічого поганого не зробить. Головне — пам’ятати, що це не просто прикраса, а справжня сакральна і дуже особиста річ.

Хрестик повинен належати лише одній людині. Він може бути зроблений з будь-якого матеріалу. Купувати його краще всього в церкві. Там продаються хрестики зі срібла, золота і дерева.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: