Завантаження ...
banner
banner

Топ 10 цікавих фільмів

Топ 10 цікавих фільмів фото

Життя не обходиться без рутини, переживань та тривог і кожен з нас потребує нових емоцій або ж людині потрібно просто відволіктися. Для цього можна переглянути гарний фільм, зробити перепочинок і трохи зарядитися енергією для подальших справ.

У нашій сьогоднішній підбірці кожен фільм здатний по-справжньому зачепити за живе.

1. Доктор Сон, 2019

Фільм знятий за твором Стівена Кінга. Дені Торранс, центральний персонаж картини, з дитинства наділена телепатичним даром. Але, подорослішавши, героїня втрачає унікальні здібності. Якось вона дізнається про таємничих мисливців, метою яких стають такі особливі діти, і думає, як їх врятувати. Перш за все їй потрібно буде допомогти обдарованій дівчинці Абрі.

2. Шульга, 2015

Фільм розповідає про Біллі Гоупа — чемпіона світу з боксу в напівважкій вазі. Його роль зіграв Джейк Джилленгоул. Спортсмен нічим не обділений: крім блискучої кар’єри у нього є любляча сім’я. Але в один нещасливий день помирає його дружина, і чоловік залишається з дочкою. Тепер йому потрібно зібрати всю волю в кулак і подолати гірку втрату.

3. Австралія (2008)

Овдовіла англійська аристократка Сара Ешлі у виконанні Ніколь Кідман отримує у спадок ранчо на півночі Австралії. Щоб врятувати свою власність від англійців-скотарів, вона приїжджає в маєток перед самим початком військових дій. Закупівельник, якого зіграв Г’ю Джекман, допомагає їй перегнати худобу в інше місто. Чоловік і жінка проникаються одне до одного симпатією.

4. Королева Марія (2019)

Марія з’явилася на світ в могутній сім’ї. Вона могла сісти на трон королеви Великобританії, але відкинула короля Георга V, який запропонував їй шлюб. Її обранцем стає Фердинанд, румунський кронпринц. Відтоді королеву втягують в нескінченні скандали та конфлікти.

5. Серця і кістки (2019)

Деніел — військовий фотограф, чия робота полягає в нескінченних відрядженнях по гарячих точках. Герой опиняється в різних куточках планети і запам’ятовує найрізноманітніші події. Одного разу, повернувшись додому, він вирішує влаштувати виставку своїх фотографій. Перед нею до Деніела звертається таксист Себастіан, біженець з Південного Судану. Він просить фотографа зробити кілька кадрів африканських хористів з міської громади. Але пізніше з’ясовується справжній мотив: річ у тому, що на одному з фото, зроблених Деніелом, відображене рідне село Себастьяна, де загинули його близькі багато років тому. Таксист благає не виставляти роботу, адже тепер у героя почалося нове життя і з’явилася сім’я, яка не знає про трагедію.

Читайте також: 15 фільмів, які навчать вас цінувати життя. Перегляньте їх, коли сумно…

6. Зустрінемося онлайн (2019)

Героїня фільму, на ім’я Емі — заміжня домогосподарка. Якось вона припускається помилки в адресі електронної пошти й надсилає листа незнайомцю, на ім’я Лео. Після цієї випадковості звичний ритм життя змінюється та віртуальні приятелі починають симпатизувати одне одному.

7. Чудова присутність (2012)

Хлопець П’єтро мріє про акторську кар’єру. Він вирішує переїхати до Риму, де майже одразу знаходить житло — просторе і підозріло дешеве. Дуже скоро в квартирі починають відбуватися дивні речі. Одного разу герой починає бачити привидів, і після цієї зустрічі його життя вже ніколи не стане таким, як колись.

8. Наш час (2018)

Центральний персонаж картини — поет Хуан. Разом з дружиною Естер він переїхав на невелике ранчо. Там Естер знайомиться з цікавим чоловіком, і у них зав’язується роман. Зачеплений ревнощами чоловік, який до цього давав коханій повну свободу, не знає, як пережити те, що сталося.

9. Три обличчя (2018)

Відома кінозірка Бенхаз отримує відеозапис від дівчини, яка живе в селі. У ньому вона розповідає про конфлікт з сім’єю, яка забороняє їй здійснити свою мрію і стати актрисою. Разом зі знайомим режисером героїня відправляється в глибинку. Тепер їм доведеться потрудитися, щоб налагодити стосунки з примхливими родичами.

10. Хепі-енд (2017)

Під одним дахом збирається досить дивна сім’я. Хтось страждає деменцією, хтось неврозами через важку ​​роботу, хтось просто не може взяти себе в руки. І в цій компанії опиняється 12-річна Ева — дочка від попереднього шлюбу одного з присутніх. Чи вдасться їй знайти спільну мову з цими непростими людьми?

За матеріалами

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: