Завантаження ...
banner
banner

Готуємо подарунки до Дня закоханих

Готуємо подарунки до Дня закоханих фото

Пропонуємо ідеї універсальних подарунків на День святого Валентина, які сподобаються і жінці, і чоловіку.

Настільна гра для двох

Настільна гра для закоханої пари дозволить відволіктися від тривожних думок, захоплююче провести час і краще впізнати одне одного. До того ж такий подарунок особливо актуальний у нинішніх реаліях, коли через російські обстріли багато українців змушені годинами сидіти без електроенергії.

Урок масажу

Подаруйте своїй коханій людині заняття з вивчення масажних методик. Суть уроку полягає в тому, що досвідчений фахівець показує, як правильно розминати різні зони тіла, потім пара по черзі відпрацьовує прийоми один на одному.

Романтична вечеря

Для багатьох такий сюрприз може здатися банальним і зовсім не оригінальним, але іноді це гарна нагода, щоб у черговий раз висловити свої почуття. Романтична вечеря при свічках, з атмосферною музикою, смачними стравами власного приготування, сексуальним настроєм – найкращий подарунок на День святого Валентина.

Фотосесія у стилі Love Story

Фотозйомка про вашу історію кохання – ще один універсальний подарунок на 14 лютого. Вибираючи такий сюрприз, краще заздалегідь знайти фотографа, красиві локації та підібрати романтичні образи.

Веселі тапочки

Такий подарунок не тільки подарує позитивні емоції, а й забезпечить тепло, затишок і завжди нагадуватиме про ваші старання та турботу.

Рідкісний сорт кави або чаю

Любителі чаю або кави напевно оцінять такий подарунок на День святого Валентина. Підберіть відповідну упаковку, щоб надати коробці святкового вигляду.

Кулон або браслет із символічним гравіюванням

Подаруйте коханій людині прикрасу з улюбленою фразою або важливою датою. Такий подарунок на День закоханих оцінять і чоловіки, і жінки.

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: