Завантаження ...
banner
banner

15 цікавих фільмів для перегляду

15 цікавих фільмів для перегляду фото

Іноді хочеться подивитися щось легке та відволіктися. Іноді хочеться побоятися під якийсь фільм жахів. А іноді хочеться подивитися такий фільм, щоб відчувати, що ці кілька годин ти провів не дарма. До вашої уваги - деякі з таких фільмів

1.«Діти небес»

По дорозі зі школи Алі, хлопчик з бідної сім’ї, втрачає тільки що взяту з ремонту єдину пару взуття своєї молодшої сестри. Це була серйозна помилка. І діти вирішують нічого не говорити батькам, а щоб ті нічого не помітили, придумують маленьку хитрість. Але, як це іноді буває, безневинна витівка призводить до несподіваних обставин.

2. «У гонитві за щастям»

Кріс Гарднер – батько-одинак. Виховуючи п’ятирічного сина, Кріс щосили прагне зробити так, щоб дитина росла щасливою. Працюючи продавцем, він не може оплатити квартиру, і їх виселяють. Опинившись на вулиці, але не бажаючи здаватися, батько влаштовується стажером у брокерську компанію, розраховуючи отримати посаду фахівця. Тільки протягом стажування він не буде отримувати ніяких грошей, а стажування триває 6 місяців …

3. «Слова»

Рорі Дженсен – письменник, який нарешті знаходить довгоочікувану популярність, але його роман-бестселер виявляється написаний іншою людиною, якій він тепер повинен заплатити високу ціну за вкрадені у неї життя і роботу.

4. «Якщо тільки»

Кожен день ми приймаємо рішення, які впливають не тільки на власну долю, але і долі людей, що оточують нас. Так ланка за ланкою з’являється міцний ланцюжок подій, зруйнувати який нам не під силу. Але, а раптом вийде? Саманта – американка, вчиться музиці в Лондоні. Вона гарна, рвучка, імпульсивна й емоційна – вона закохана. Її друг Ян весь в справах, він весь час зайнятий і практично одружений на своїй роботі. Це руйнує їх стосунки з Самантою. Але все змінює трагічна випадковість – безглузда автокатастрофа забирає життя Саманти, і Ян, нарешті, розуміє, що він втратив в своєму житті … Якби тільки Ян міг повернути час назад, якби тільки він міг прожити цей фатальний день заново, якби тільки … І доля надає йому цей шанс.

5. «Пам’ятай неділю»

Самотня офіціантка Моллі зустрічає красивого хлопця на ім’я Гас, який працює в магазині ювелірних прикрас. Моллі вважає, що нарешті зустріла свого єдиного, але чим більше вона дізнається про нього, тим більшою загадкою виявляється для неї Гас. Він розсіяний і заклопотаний. Він щось приховує? Так. Гас неохоче ділиться з нею, оскільки страждає аневризмою мозку – у нього втрата короткострокової пам’яті. Кожен день – це новий день, кожен день його життя починається заново. Кожен день він бачить Моллі і намагається згадати, хто вона. Кожен день він повинен закохатися в неї знову і знову.

6. «Дорога до дому»

Неслухняний розпещений хлопчисько змушений деякий час жити далеко від звичної йому міської метушні зі своєю німою бабусею. Здавалося б, безпорадна стара жінка – зручний об’єкт для прояву дитячої жорстокості. Але бабуся терпляча і мудра, вона володіє даром, проти якого жорстокість безсила – даром любові.

7. «Хороші діти не плачуть»

Шестикласниця Аккі справжня хуліганка: вона любить футбол, б’ється з хлопцями і нічого не боїться. Нічого, крім любові. Однак, коли їй ставлять діагноз лейкемія, саме любов дає їй сили боротися з хворобою і прийняти неминуче.

8. «Мій ангел-охоронець»

Адвокат стикається з незвичною справою: 11-річна дівчинка подає до суду на своїх батьків, дізнавшись про те, що вона була зачата «в пробірці» лише для того, щоб підтримувати життя своєї сестри, хворої на лейкемію.

Читайте також: ТОП-10 фільмів, наповнених дивовижною романтикою осені

9. «Зірочки на землі»

Маленький хлопчик 8 років Ішан Авасті з народження трохи відрізняється від інших дітей. Йому дається важко те, що у інших виходить дуже легко. Світ не розуміє цю дитину, як і його власні батьки. Коли Ішан втретє провалює іспити в школі, його батько відправляє хлопчика в школу-інтернат. Самотність губить дитину, він засуджує себе за розлучення з батьками, але і їх не може пробачити. Одного разу в житті Ішана з’являється тимчасовий вчитель малювання Рам Нікум – єдиний, хто розуміє цю дитину. Рам ставить перед собою мету змінити життя хлопчика і ставлення до нього.

10. «Двері в двері»

В основу фільму покладена реальна історія життя Білла Портера. Дія починається в 1955 році і закінчується в наші дні. Білл Портер – каліка від народження. Він хворий на церебральний параліч. Нудно й одноманітно проходять їх з матір’ю дні. Однак його мама зуміла допомогти улюбленому синові встати на ноги – в прямому і переносному сенсі.

11. «Листи до Бога»

Листи до Бога юний Тайлер Доерті пише кожен день. Хлопчик тяжко хворий і тільки віра дає йому мужність для боротьби зі страшною недугою. Здивований листоноша Брейді Макденіелс листа адресату, звичайно ж, не доставить. Зате прочитавши їх, надихнеться хоробрістю дитини і зможе знайти в собі сили для боротьби зі своєю алкогольною залежністю.

12. «Джузеппе Москаті: Цілюща любов»

Історія святого Джузеппе Москаті – неаполітанського лікаря і найбільшого гуманіста. Москаті все своє життя декларував, що головна сила – любов. Він постійно доводив це, поєднуючи блискучі лікарські здібності з любов’ю до ближнього. Москаті стверджував, що навіть просте співчуття зцілить хворого швидше, ніж байдуже виконання лікарем своїх обов’язків, і переконував у цьому своїх учнів.

13. «Пробудження»

Лікар Малколм Сєйер, сором’язливий лікар і вчений, використовує експериментальні препарати, щоб «пробуджувати» знерухомлених жертв рідкісного захворювання. Леонард був першим пацієнтом, який отримав це невипробуване лікування. Його пробудження, наповнене благоговінням, страхом і ентузіазмом, призводить до другого народження і самого Сєйера в міру того, як пацієнт відкриває для себе прості радощі життя. Натхнений чудовим одужанням Леонарда, Сєйер дає ліки іншим хворим.

14. «Босоніж по бруківці»

На що ти здатний заради кохання? Насправді Ніка Келлера в даний час цікавлять зовсім інші питання. Він не затримується ні на одному робочому місці, і його сім’я – особливо вітчим Хайнріх і брат Віктор – вважають його закінченим невдахою. Лише його мати продовжує в нього вірити.

15. «P.S.Я люблю тебе»

Він і вона створені одне для одного, дві половинки одного цілого, які, проживши душа в душу довге щасливе життя могли б спокійно померти в один день. Але доля розпоряджається інакше, і вона дуже скоро залишається вдовою. Але навіть після смерті чоловік не залишає свою кохану дружину: завчасно він залишив їй 7 послань, які повинні допомогти їй пережити втрату. Кожне закінчується постскриптумом «Я люблю тебе».

За матеріалами

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: