Завантаження ...
banner
banner

Як позбутися ломоти у суглобах при зміні погоди, розповідає лікар

Як позбутися ломоти у суглобах при зміні погоди, розповідає лікар  фото

За словами лікаря, близько 40% людей відчувають дискомфорт при зміні клімату, та це не привід турбуватися, запевняє лікар.

Регулярне відчуття ломоти в суглобах при температурних перепадах може говорити про нестачу вітамінів та колагену в організмі. Про це розповів невролог та кардіолог Павло Хорошєв.

За його словами, людське тіло добре пристосоване до змін клімату, а якщо у людини постійно погіршується самопочуття через різку зміну погоди, то це є приводом до лікаря. За допомогою біологічних добавок з колагеном та мінералами, аплікацій з лікувальним брудом можна позбутися відчуття ломоти. Експерт зазначив, що близько 40% людей відчувають дискомфорт під час зміни погоди, але це не є приводом турбуватися.

«Це дісталося їм від предків, вони повинні були при зміні тиску, який віщував страшний ураган чи зливу, змінити стан своє та своїх дітей, тікати від стихійного лиха»

Хорошєв додавши, що впоратися з таким станом допоможе правильне харчування, питво, регулярний сон, прогулянки та комфортна психологічна обстановка.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: