Завантаження ...
banner
banner

Чотири знаки Зодіаку, яким пощастить у березні

Чотири знаки Зодіаку,  яким пощастить у березні фото

♉♐♓♎ Життя цих знаків Зодіаку зміниться з перших днів березня. Декілька знаків Зодіаку вже у березні відчують неймовірний підйом сил, удача сама буде кружляти навколо них.

Іноді зірки займають на небі таке положення, що для певних знаків Зодіаку це стає часом для здійснення мрій, та реалізації найсміливіших ідей. Цього разу чотирьох знаків Зодіаку очікує неймовірна удача.

Риби

Використовуйте перші три тижні місяця, щоб очистити своє життя від непотрібних ідей, проєктів та людей, які займають психічний простір. Зрештою, тепер можна більш продуктивно витратити на досягнення ваших цілей усі клітини вашого мозку. Це ідеальний час, щоб зв'язати невирішені справи. Творча візуалізація або медитація можуть знайти перлини під час цього інтуїтивного циклу.

Терези

У березні можуть виникнути потужні можливості для роботи чи у службі. Якщо ви відкладали важливе рішення, цей місяць також може допомогти вам діяти нехарактерно самовпевнено. Пухнасте створіння також може увійти у ваше життя (або зажадати вашої уваги) протягом наступних кількох тижнів.

Стрілець

У березні відбудуться великі планетарні події, яких не було десятиліттями, навіть століттями! І Сатурн, і Плутон перейдуть у нові знаки зодіаку, поклавши початок великим змінам у світі, які можуть змінити плани та пріоритети. Сконцентруйся, Стрілець. Ваш далекоглядний знак любить бути одним з перших, хто стрибне до нових можливостей.

Телець

Уповільніть темп і зверніть увагу на своє внутрішнє життя — емоції та дух. Також: які незавершені кінці залишилося зв'язати в наступні два з половиною місяці? Подбайте про цю незавершену справу, і ви матимете чистий лист перед собою, коли Юпітер проведе золотий рік у вашому знаку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: