Завантаження ...
banner
banner

Дівчина зробила сукню-торт вагою понад 100 кг і встановила світовий рекорд

Дівчина зробила сукню-торт вагою понад 100 кг і встановила світовий рекорд фото

Кондитер зі Швейцарії встановила світовий рекорд, створивши найбільшу у світі сукню-торт. Виявляється, що такий шедевр можна не лише показувати всім на манекені, а ще й носити. Наташа Колін Кім Фах Лі Фокас продемонструвала свій витвір на виставці у Берні. Відео з нею набрало 1,3 млн. переглядів. На запитання «А де торт?» один зі здивованих глядачів отримав відповідь: «Він на ній».

Дівчина вправно одяглася у сукню вагою близько 130 кг на очах у учасників виставки. Офіційний представник Книги рекордів Гіннесса розмістив відео на своїй сторінці в соцмережах і написав: «Найбільша сукня-торт, яку можна носити, вагою 131,15 кг від Наташі Колін Кім Фах Лі Фокас із компанії SweetyCake’s».

Таким чином, кондитер побила попередній рекорд – тоді сукня-торт важила 68 кг. Металева опора, тримач для сукні та торт разом важили 242,75 кг. Крім показу на подіумі моделі потрібно було пройти в такому вбранні щонайменше 5 метрів — дівчина впоралася.

Кондитерську дивину продемонстрували публіці у фіналі показу мод на виставці Swiss World Wedding. Після презентації торт-сукню розрізали на шматки та роздали гостям.

Джерело

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: