Завантаження ...
banner
banner

Секрети, якими ніколи не ділиться мудра жінка

Секрети, якими ніколи не ділиться мудра жінка фото

Такі моменти краще тримати в секреті заради вашого блага. Ні, це не особисті скелети в шафі, але це те, що допоможе вашій репутації а також вашим стосункам.

1. Ваші комплекси щодо своєї зовнішності.

Покажіть мені жінку, яку абсолютно все влаштовує в своєму тілі. Навіть у найбільш ідеальної знайдеться якась веснянка, зморшка або родимка, яку вона хотіла б забрати. Ми вже не кажемо про вічне бажання схуднути.

Ми не зустрічали ще жодної жінки, яка б не хотіла у собі щось змінити. А розумні жінки не акцентують увагу на своїх очевидних недоліках. Вони знають, що це не допоможе їм від них звільнитися, а тільки приверне до них ще більше уваги. Замість цього вони підкреслюють свої переваги і вміло ними грають.

2. Всі подробиці стосунків.

У понеділок ви щасливі, у вівторок «з вас вже досить», в середу «все складно», але пристрасний поцілунок і секс в четвер підтвердив, що все добре, і ось вже в п’ятницю ви знову закохані. Для вас це добре, але коли ви все це розповідаєте своїм друзям, вони схильні фокусуватися тільки на поганому, і тим самим ви применшуєте свої стосунки й псуєте репутацію вашої пари.

3. Той момент, коли ви «трохи погарячкували» під час розлуки.

Коли ви надіслали йому мільйон повідомлень або невтомно телефонували, поки у вас не сіла батарея. Коли ви вривалися йому в двері, ридаючи, або зважилися на відчайдушну помсту. Так не добре, але так буває — ви це зрозуміли і вже пішли далі. Але не варто цим ділитися з іншими — це ніколи не буде на вашу користь.

4. Кількість чоловіків, з якими ви були в ліжку.

Тут немає правильної відповіді, тому просто будьте дорослими людьми, змиріться, що у кожного з вас було своє минуле, і йдіть далі. З однієї цифрі можна судити: в однієї дівчини було 5 чоловіків, але з кожним з них вона зустрічалася довгий період часу; а в іншої було троє, але всіх вона змінила протягом одного тижня. Все відносно.

5. Як ви стежите за кимось онлайн.

Не таємниця, що ми часто заходимо на сторінки колишніх або потенційних чоловіків, щоб якомога більше довідатися про їхнє життя. Але це не те, чим можна пишатися. Тримайте це при собі.

6. Що ви можете зробити краще.

Не потрібно казати іншим, що ви можете зробити щось краще, навіть якщо ви «просто хочете допомогти». Дозвольте людям самим постаратися — це буде ввічливо і гідно.

7. Що ви досі думаєте про колишнього.

Це можна говорити подрузі чи мамі, але не новому чоловікові, навіть якщо він сам це розуміє.

8. Скільки грошей ви заробляєте/витрачаєте.

Гроші — це дуже складна тема, яка може викликати найрізноманітніші почуття: від тривоги і невпевненості в собі до ревнощів і засудження.

9. Ваша думка про його родичів і друзів.

Якщо тільки вони не дуже вже небезпечні люди, нема потреби ділитися своїми особистими конфліктами з кимось важливим для вашого чоловіка. Якщо йому і доведеться робити вибір, швидше за все він буде не на вашу користь.

10. Чужі секрети.

Це лише ознака, що вам не можна довіряти.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: