Завантаження ...
banner
banner

Сучасність та вишуканість: Олена Зеленська демонструє як носити прикраси

Сучасність та вишуканість: Олена Зеленська демонструє як носити прикраси фото

Олена Зеленська є прикладом для наслідування не лише для українців, а й для усього світу. Тренди, які вона започатковує, дуже швидко набувають популярності. То як виглядити вишукано та сучасно? Детальніше у матеріалі.

Перша леді України — неофіційний титул, який вживається щодо дружини глави незалежної української держави. Наразі нею є Олена Зеленська, яка відмінно справляється не лише з своїми дипломатичними та благодійними обов'язками, а і як її закордонні "колеги" - є іконою стилю для громадянок своєї держави.

Достеменно невідомо, хто є стилістами Олени та чи так сильно вона залежить від них, але її образи завжди вишукані, класичні, строгі, і водночас в них відчувається український дух та повага до сучасних трендів. Завжди неперевершений натуральний макіяж, охайна зачіска, та як вишенька на торті - прикраси - ті деталі, які роблять образи довершеними.

Нещодавно ми розповідали, як зробити волосся таким же гладким, як у Олени Зеленської.

Окремої уваги заслуговують аксесуари Першої Леді. Зеленська дуже любить броші, сережки, та майже ніколи не розлучається з обручкою. Всі прикраси жінки завжди лаконічні, легкі та не кричущі, як і личить справжній Леді

Улюблені сережки скоріш за все ті, в яких ми бачимо Олену Володимирівну найчастіше - круглі золоті пусети у формі сфер, доволі прості і водночас небанальні.

Доволі часто в брошах Олени проскакують доволі символічні мотиви - голуби миру, колосок пшениці. У дипломатичних місіях багато разів Зеленська вдягала брошку з трафаретом мапи України - від Сяну до Дону, від Чернігівщини до Криму. З таким брошками вона вдягає мінімалістичні клаймбери у вигляді золотої спиці, що ніби доповнюють форму вуха.

Навіть у більш етнічних образах Перша Леді не боїться експериментів з аксесуарами: до вишиваної сукні надягає сережки, що нагадують чи крапельки, чи ягідки на пагоні; а глибину вишитої чорними нитками сорочки підкреслює срібними пусетами-сферами. А на день Незалежності України свою білосніжну вишиванку Олена доповнила перлами та маленькими золотими сережками-гвіздками.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: