Завантаження ...
banner

Як визначити подарунок від недоброзичливців?

Як визначити подарунок від недоброзичливців? фото

Ненависть має сильну енергетику і люди, які вас щиро ненавидять, можуть сильно нашкодити через подарунки, які ви від них приймаєте. Розповідаємо, як визначити, що подарунок був зроблений не від чистого серця і що робити з цією річчю. Читайте про це у матеріалі

Людина з сильною енергетикою може накликати на вас біду через подарунок. Для цього просто достатньо подумки побажати зла, під час вручення презенту.

На негативний подарунок можуть вказувати такі чинники:

  • Незабаром після отримання подарунка починаються проблеми.
  • У вашому житті почали відбуватися негативні ситуації, як у людини, яка зробила вам подарунок.
  • Подарунок вам здався хорошим, але ви з якоїсь причини не можете знайти йому застосування та не починаєте ним користуватися.

Найчастіше відчуття, що з подарунком щось не так, з'являється ще до того, як ви його прийняли. Якщо недоброзичливець хоче вам щось передати, не беріть це в руки. Намагайтеся навіть не торкатися речі в присутності цієї людини. Тоді негатив обійде вас стороною.

Такого подарунка рекомендується позбутися. Однак його не можна передаровувати на свято іншій людині. Рекомендує віддати цю річ людині, яка її потребує. Тоді негатив обійде стороною і вас, і людину, яка отримає цю річ.

Чи замислювалися ви над тим, що певні речі у вашому помешканні можуть безпосередньо впливати на життя і як магніт притягують хороші чи погані події? Раніше ми називали предмет, який категорично не можна зберігати, щоб не накликати біду.

Джерело: u-news.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: