Завантаження ...
banner
banner

ТОП-5 продуктів для здорової та красивої шкіри

ТОП-5  продуктів для здорової та красивої шкіри фото

Що потрібно їсти, аби шкіра сяяла здоров’ям та красою? Яка їжа допоможе попередити передчасні зморшки? Що потрібно їсти, щоб обличчя якомога довше залишалося рум’яним та свіжим - дізнавайтеся у матеріалі

МИГДАЛЬ

Мигдаль обов’язково варто вживати людям, які стежать за своєю фігурою та зовнішнім виглядом. У мигдальних горіхах містяться жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, а також вітамін молодості – біотин.

ПОМІДОРИ

У помідорах міститься більше вітаміну С, а як відомо, саме він забезпечує пружність шкіри.

ШПИНАТ

Шпинат дуже корисний та універсальний продукт. Його можна додати до великої кількості страв. Крім безлічі вітамінів шпинат містить бета-каротин, який сприяє збереженню пружності та свіжості шкіри.

ЯГОДИ

Ягоди – це відмінне харчування для шкіри. Корисні речовини, що містяться в ягодах, допомагають виробництву колагену, який зробить твою шкіру гладкою та пружною.

ЧОРНИЙ ШОКОЛАД

У шоколаді містяться природні речовини, які запобігають процесам старіння шкіри, до того ж темний шоколад із високим вмістом какао благотворно впливає на її колір. Так що зберігати під подушкою плиточку чорного шоколаду – не така вже й погана звичка.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: