Завантаження ...
banner
banner

Корисний сніданок? Легко!

Корисний сніданок? Легко! фото

Незвичні бутерброди на сніданок, які вам точно сподобаються. Детальний рецепт з фото уже вас чекає.

Незвичні бутерброди на сніданок вам сподобаються. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати.

Рецепт корисного незвичного сніданку сподобається всім, хто прагне вести здоровий спосіб життя. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей рецепт корисний, простий та цікавий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду. 

У 100 г м’якоті авокадо близько 30-35% денної норми клітковини, яка забезпечує моторику кишківника та відповідає за його очищення. Авокадо корисне для нервової системи завдяки вмісту вітаміну В6 і магнію. У 100 г м’якоті міститься 15-20% денної норми В6 і 7-10% норми магнію. Це поєднання важливе для боротьби зі стресами, нормалізації сну, профілактики головного болю. Цільнозерновий хліб та багате на білок варене м’ясо робить цей сніданок гарним початком продуктивного дня.

Вам знадобиться:

  • Цільнозерновий хліб - 100 г
  • Авокадо - 100 г
  • Запечене м'ясо - 100 г
  • Сіль, перець за смаком
  • Лимонний сік 
  • Один помідор
  • Кілька листиків салату.

Як готувати

Щоб не втрачати час зранку, напередодні треба запекти м'ясо чи птицю по типу шинки. Замаринуйте його в спеціях, зв’яжіть ниткою, як шинку, і відправляємо на 40 хв в духовку при 180 градусах. 

Інформатор приготував корисну пораду: купуючи авокадо, обирайте плоди, на яких палець при натисканні лишає вм’ятину. Але плід не має бути зовсім м’яким. Важливо, щоб шкірка була не пошкоджена. Якщо ви придбали тверді, недозрілі авокадо, дайте йому дозріти вдома. Вони швидко дозрівають в потрібних умовах вдома. Для цього варто покласти авокадо в паперовий пакет або закриту ємність разом з яблуком або бананом і сховати у темне місце (наприклад, кухонну шухляду, але не холодильник). Дозрілість слід перевіряти кожну добу. Зазвичай, щоб стати м’яким і бути готовим до вживання авокадо потребує від 1 до 4 днів.

Авокадо розімніть виделкою, посоліть і поперчіть за смаком, додайте лимонний сік і намастіть на хліб. Крім авокадо можна використовувати хумус або арахісове масло. На цей шар покладіть листок салату, слайс помідора, шматок сиру. Все це накрийте зверху запеченим м’ясом. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: