Завантаження ...
banner
banner

Як правильно вживати вітамін Е

Як правильно вживати вітамін Е фото

Для нормальної життєдіяльності нашому організму треба енергія, яку він отримує з їжі. Щоб цей процес був ефективним, важливо, аби клітини тіла були здоровими. Одним із ключових «захисників» здоров’я наших клітин є «вітамін, що дає життя» — вітамін Е. Жінки знають, що вітамін Е — важливий для жіночої краси. Але потрібно знати правила використання еліксиру молодості й здоров’я. Вітамін Е — це потужний антиоксидант. Головна речовина — токоферол — благодатно діє на імунну систему, підтримує серце і береже від онкології.

Вітаміну Е дуже багато в оливковій олії, горіхах, насінні соняшнику. Багаті на цей вітамін плоди авокадо та шпинат. Якщо правильно користуватися цим еліксиром, то ваша шкіра і волосся будуть прекрасні.

Ми хочемо запропонувати вам кілька потужних способів використання цього чарівного вітаміну.

Для росту волосся

Вітамін Е зволожує волосся по всій довжині, а також відновлює пошкоджені фолікули. Ми рекомендуємо робити таку маску, щоб відновити блиск і структуру пошкодженого волосся.

У скляний посуд налити по столовій ложці оливкової та кокосової олії. В отриману рідину розчавити дві капсули вітаміну Е, перемішати. За допомогою ватного тампона втирати круговими рухами в шкіру голови. Залишити на півгодини, а після змити з шампунем. Через кілька тижнів регулярного застосування волосся придбає золотистий блиск і здорову структуру.

Для загоєння шрамів

Якщо у вас є на шкірі свіжі шрами — дуже добре їх загоїти за допомогою наступної процедури. Розчавити капсулу вітаміну Е до отриманої рідини добре помасажувати пошкоджені ділянки шкіри. Залишити на 10 хвилин, а після змити теплою водою. Повторити кілька разів до повного загоєння.

Розгладжує зморшки

Неперевершений засіб від старіння шкіри. Розчавіть капсулу з вітаміном Е на пальці та нанесіть маслянисту рідину на проблемні ділянки. Залиште масло на ніч, а вранці змийте його теплою водою. Речовини, які містяться в вітаміні Е, підживлюють шкіру і збільшують вироблення колагену.

Прибирає проблемні темні плями зі шкіри

Вітамін Е лікує гіперпігментацію шкіри, освітлює проблемні ділянки. Для цього потрібно змішати 2 капсули вітаміну з однією ложкою касторової олії та нанести на шкіру. Залишити на ніч, вранці змити. Робити щодня протягом місяця.

Робить шкіру рук м’якою

Цей вітамін допоможе там, де безсилі звичайні косметичні засоби. У ванночці з теплою водою потрібно розчинити 2 капсули вітаміну Е і сік одного лимона. Потримати в ній руки протягом 15 хвилин. Потім змити теплою водою і нанести звичайний крем.

Як бачите, вітамін Е є незамінним для підтримки гарної зовнішності. Головне, знати правила використання еліксиру молодості й здоров’я.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: