Завантаження ...
banner
banner

Гороскоп на 29 квітня: суто сімейний день

Гороскоп на 29 квітня: суто сімейний день фото

Астрологи відзначають, що ранок суботи може бути нервовим, хвилюючим, але все швидко встаканиться - і більшу частину дня краще провести в колі близьких людей.

Ранок може бути нервовим, хвилюючим. Але ситуація швидко вщухне і можна буде розслабитися. День спокійний, і особливо добре підуть справи, які ви будете здійснюватимете з близькими, членами сім'ї, хорошими знайомими. Так стверджують астрологи, які склали гороскоп на цю суботу, 29 квітня 2023 року. Вони вважають, що субота – сімейний день. Добре проводити час у родинному колі, відпочивати, звати друзів чи родичів у гості.

Розташування світил скоріше сприятливе. Гарний момент для торгівлі – і купувати, і продавати зараз однаково вигідно. Усі справи щодо торгівлі нерухомістю, будівництва чи ремонту будуть здійснені успішно. Дуже гарний день для сауни чи лазні. Погано в суботу вирушати у подорож. 

День пов'язаний із глибокими думками, роздумами про свої перспективи. Корисно будувати плани, розмірковувати про те, чим займатиметесь наступного тижня. Добре навіть мріяти – мрії можуть здійснюватися.

Овен (21 березня – 19 квітня), захочеться чогось незвичайного – пригод. Ймовірно вирішите «забити» на повсякденний клопіт заради любовного побачення або поїздки з друзями. Майте на увазі, вашу легковажність напевно помітять люди, які чекають від вас трудових звершень у вихідний день, наприклад, члени сім'ї, батьки. Вони нагадають про себе в самий невідповідний момент. У решті день непоганий. Буде багато позитивних емоцій.

Телець (21 квітня – 20 травня), перед вами проблема – і ви не знаєте, як її вирішити. Можливо, вирішувати нічого не треба. Відкладіть справи на потім. Дуже можливо, що вже в неділю, тобто завтра, ця проблема або забудеться, або вирішиться сама собою. Вам зараз не дуже добре бути одному, потрібна компанія. Але спілкуватися відверто варто лише з тими, кому ви повністю довіряєте.

Близнюки (21 травня – 20 червня), проведете суботу легко, без напруги. Робота дається вам швидко, на думку приходять правильні і корисні ідеї. Світила так розташувалися, що у вас не повинно бути жодних перешкод та проблем. Єдиний момент – гроші. Вас можуть просити про позику – і це може напружити. Крім того, ви зараз схильні до необдуманих, імпульсивних покупок. Тому похід у ТРЦ краще відкласти.

Рак (21 червня - 22 липня), ймовірні фінансові надходження або хороші новини про гроші. Можете укласти вигідний контракт, отримаєте цікаву пропозицію. При цьому день обіцяє бути спокійним та позитивним. Передбачаються дрібні клопоти, але ви з ними легко впораєтеся. Також можливі покупки. Може підвищитися апетит, захочеться чогось приготувати та взагалі більше часу провести вдома.

Лев (23 липня – 22 серпня), непоганий день – у вас є перспектива провести його легко та безтурботно, у хорошій компанії. Але якщо поставите перед собою якусь важливу мету, то без особливого напруження її досягнете. У будь-якому випадку, зараз такий день, коли не буде про що шкодувати.

Діва (23 серпня – 22 вересня), субота може виявитися важливим днем. Для активних дій, лобової атаки вона не підходить. І ви, швидше, слухатимете інших, міркуватимете. Чи зможете встановити щось надзвичайно важливе для себе. Ймовірно, деякі ваші плани вимагають перегляду. Не бійтеся приймати істину, навіть якщо вона суперечить вашим переконанням.

Терези (23 вересня - 22 жовтня), ви чогось не знаєте - і в суботу для вас буде корисна будь-яка інформація. Менше говоріть, не сперечайтеся - і вбирайте все, що відбувається довкола. Це допоможе отримати відповіді на питання, що вас хвилюють. Невеликі справи зараз вдасться швидко та легко здійснити. А ось вирішення важливих завдань краще поки що відкласти. Ви самі відчуєте, коли можна буде ними займатися. Це станеться на початку наступного тижня.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада), хоча субота є вихідним днем, у вас ймовірно буде якийсь клопіт, важлива, відповідальна справа. Все, що ви намітите на суботу, буде здійснено, хоча для цього потрібно ґрунтовно попрацювати. Ви в такій ситуації, коли ніхто вам не заважає, але й не допомагає. Все залежить від вас самих.

Стрілець (22 листопада – 22 грудня), у суботу будь-які розмови, навіть суперечки будуть корисними. Можете щось зараз спланувати – і згодом благополучно це здійсните. День підходить для всього, що стосується освіти та науки. Пошук роботи може принести успіх. Ви можете страшно хотіти щось собі купити, але з цим поки що краще не поспішайте.

Козеріг (23 грудня - 20 січня), вам у суботу може здаватися, що справи в інших йдуть краще, ніж у вас. І взагалі, життя недосконале, немає справедливості. Якісь абстрактні думки збивають з пантелику і відволікають від по-справжньому важливого. У коханні може і не пощастить, зате в бізнесі на вас чекає удача, можливі заробітки, грошові надходження.

Водолій (21 січня - 19 лютого), все, що не вийшло вчора, зараз вдасться втілити. Вас можуть долати сумніви чи обережність. Ви можете відчувати, що не готові до того, що маєте зробити. Але хтось із близьких людей допоможе подолати коливання, і ви почнете активно діяти. Так, зрештою досягнете успіху і здійсните свої бажання. Також зараз вам везтиме в коханні.

Риби (20 лютого – 20 березня), вам не вистачає енергії для справжніх звершень. Ви можете часто відволікатися, в голову лізтимуть сторонні думки. Субота навряд чи ознаменується важливими справами, а ось дрібних турбот може бути достатньо. Вам зараз показано самоту. Надвечір можете відчути приплив натхнення.

Раніше астрологи розповіли, як позначиться перехід Плутона у знак Водолія на особистих гороскопах, долях країн і завершенні війни. Астрологи впевнені, що на Росію чекає поразка, хаос і розвал.  

Також Інформатор розповідав про те, як вплине на світову політику, війну з росією та особисті долі перехід планети Сатурн із Водолія на знак Риби.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: