Завантаження ...
banner
banner

Як освіжити та почистити шкіряну куртку: дієві, безпечні методи

Як освіжити та почистити шкіряну куртку: дієві, безпечні методи фото

У вас під руками є засоби, якими можна почистити натуральну чи штучну шкіру, але ви про них не здогадуєтесь.

Шкіряні куртки мають безліч незаперечних переваг: чудовий зовнішній вигляд, захист від холоду і вітру, довговічність і практичність. Такі куртки завжди залишаються в моді і поєднуються практично з будь-яким одягом.

У шкірянки є тільки один мінус — її не можна прати у пральній машинці. Але і це не проблема, є декілька простих способів очистити шкіряну куртку. Усі засоби, якими можна обробити натуральну чи штучну шкіру, щоб вона стала як нова, насправді є у нас під руками.

Як почистити шкіряну куртку

Якщо плями не складні, то й позбутися від них можна дуже легко. Змочіть чисту ганчірку водою і пройдіться нею по забрудненнях. Більшість плям можуть бути видалені таким простим способом. Якщо ж просто вода не допомагає, нанесіть на губку невелику кількість миючого засобу. Ще один ефективний спосіб – із застосуванням косметичного молочка для зняття макіяжу. Його потрібно нанести на ватний диск, а потім протерти забруднення.

Як вивести плями із шкіряної куртки:

  • Чорнила можна вивести спиртом. Протріть забруднення ганчіркою, змоченою спиртом.
  • Оцтом можна позбутися від плям та слідів, які залишаються від дощу або снігу. Для обробки оцет потрібно розчинити у воді, а перед використанням перевірити дію засобу на невеликій непомітній ділянці виробу.
  • Якщо на куртці є свіжа жирна пляма, потрібно присипати її зубним порошком, зачекати, поки він вбере жир, а тоді зчистити залишки щіточкою.
  • Бензин допоможе від жирних маслянистих плям. Потрібно протерти забруднення чистою ганчіркою з невеликою кількістю бензину. Потім залишки речовини змити ганчіркою з чистою водою. Запаху бензину можна позбутися, якщо протерти оброблене місце соком лимона.

Червоне вино — дуже небезпечна для речей субстанція, тому що пляму від неї важко відіпрати. Раніше ми розповідали, як позбавитися плям червоного вина.

Джерело: meta.ua

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: