Завантаження ...
banner
banner

5 порад, як покращити свій особистий стиль

5 порад, як покращити свій особистий стиль фото

Багато модниць знають, що для створення стильних луків необов’язково купувати тільки брендові та дорогі речі. І якщо ви вже в курсі, як виглядати розкішно із мінімальними витратами, рекомендуємо звернути увагу на прості поради, щоб покращити свій особистий стиль. Читайте у матеріалі.

TheLime вирішив докладніше розповісти про це.

1. Підкоригуйте одяг, щоб він відповідав вашим пропорціям

В ідеалі краще уникати переробок одягу, оскільки це додаткові витрати, які необхідно враховувати при покупці, а також час та зусилля з вашого боку. І якщо є можливість купити схожу річ за ті ж гроші в іншому магазині, краще не морочитися.

Тим не менш, іноді проста зміна – це все, що потрібно, щоб перетворити чудову річ на ідеальну, яка ніби пошита спеціально для вас.

Є багато способів підігнати одяг так, щоб він відповідав вашим пропорціям без походу в ательє.

Наприклад:

— закатайте рукава до ліктя – це оригінальною деталлю, а ще ви підкреслите зап’ястя – найтоншу частину тіла, і виглядатимете стрункішою.

— якщо ви полюбляєте надягати джинси, підігніть їх внизу двічі – приблизно по 1 см на кожну манжету. Це вкорочує поділ і чудово виглядає з кросівками чи лоферами у повсякденних луках. Ви також можете зробити це, одягаючи ботильйони. Підвернувши таким чином манжети, ваші джинси зійдуться у верхній частині черевиків по щиколотку, і вам не доведеться їх загортати.

2. Надягайте одяг такого кольору, який підкреслює ваші переваги

Кожна з нас має кольори, які підкреслюють яскравість очей, покращують колір обличчя, зводячи до мінімуму будь-які темні кола або пігментацію. Одягайте такий одяг, коли почуваєтеся пригніченою.

3. Змініть недбалі кардигани на вільні жакети або куртки

Багато модниць полюбляють носити в теплу пору року кардигани, проте якщо таку річ одягати регулярно, вона часто покривається ковтунцями або виглядає неохайно (якщо, наприклад, прати її багато разів у пральній машинці).

Альтернатива – легкий жакет або куртка. Наприклад, джинсова куртка – чудова заміна кардигану, і її можна поєднувати з сукнями, спідницями чи джинсами та футболками.

4. Вибирайте взуття нейтральних кольорів

Зручне взуття гарної якості коштує дорого. Вибираючи нейтральні кольори, ви зможете комбінувати та поєднувати його з різними вбраннями.

Пара білих кросівок, чорні черевики, туфлі на плоскій підошві та на підборах чорного, коричневого або бежевого кольору – ці кольори поєднуються з безліччю принтів, текстур та інших кольорів у багатьох гардеробах.

5. Носіть один аксесуар, який суттєво впливає на ваш образ

Як і у випадку із взуттям, вам не потрібно багато аксесуарів, достатньо кількох дійсно зручних речей, які можна носити з більшістю вбрання у вашому гардеробі. Декілька кумедних чи оригінальних сережок, золоті або срібні сережки, мінімалістичне кольє та годинник – все це універсальні речі, які підкреслять кольори, текстури та принти у вашому вбранні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: