Завантаження ...
banner
banner

Не варто викидати стару зубну щітку: 7 цікавих застосувань

Не варто викидати стару зубну щітку: 7 цікавих застосувань фото

Ні для кого не секрет – зубну щітку слід міняти кожні два місяці. Замість того, щоб безжально відправляти старий аксесуар на звалище, його корисне служіння на благо всіх членів сім’ї можна продовжити. Як саме? Читайте у матеріалі.

Якщо щетина все ще на місці, використовуйте щітку для того, щоб очистити тертку, адже під час її чищення після використання для подрібнення, наприклад, овочів, просто поранити руки об гострі краї робочої поверхні.

Крім цього, зубна щітка стане відмінним інструментом для видалення липкого нальоту з побутової техніки – тостера, мікрохвильової печі або плити.

Нею зручно видалити з взуття засохлий бруд, а коли йдеться про підошву черевиків або туфель – щітці і зовсім немає рівних.

Цей же інструмент можна використовувати для того, щоб упорядкувати старі інструменти або деталі, що запилялися в гаражі.

Задумалися над тим, як почистити міжплиткові шви у ванній чи кухні? Озбройтеся щіткою – з нею це завдання стане у кілька разів простішим.

А якщо злегка нагріти пластмасову ручку, щітку можна вигнути так, щоб легко діставати до бруду, що скупчився у важкодоступних місцях – вузьких щілинах або куточках.

Деяким власникам домашніх тварин стара зубна щітка з успіхом замінює гребінець, який чудово вичісує шерсть.

Нарешті, зубну щітку можна використовувати для того, щоб упорядкувати звичайні «чесалки» для тварин або масажні гребінці для людей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: