Завантаження ...
banner
banner

Три продукти, які допоможуть вам знизити холестерин

Три продукти, які допоможуть вам знизити холестерин фото

На думку британських кардіологів, зниженню холестерину можуть сприяти три продукти харчування. Які саме - читайте у матеріалі.

Зокрема, продуктом, який володіє знижує холестерин ефектом, є насіння льону, а також лляна олія. Даний ефект продукту кардіологи пояснюють дією альфа-ліноленової кислоти, яка міститься в ньому, що відноситься до групи омега-3 поліненасичених жирних кислот. Потрапляючи в організм, вона сприяє скороченню концентрації в крові тригліцеридів, жирових утворень.

Іншим знижує холестерин продуктом, який назвали кардіологи, є артишоки. Дослідження, учасники якого вживали їх шість тижнів, продемонструвало зниження рівня холестерину на 18 відсотків.

Крім того, знижує холестерин дією володіє клітковина, що зв’язує його частинки і активізує їх виведення з організму з калом.

“Вживання п’яти-десяти грамів клітковини щодня дозволяє знизити в організмі рівень ліпопротеїнів-головних переносників холестерину”, – назвали кардіологи спосіб знизити концентрацію холестерину в організмі.

Для її отримання експерти рекомендують вживати в їжу яблука, бобові, незбиране зерно (особливо корисні овес, ячмінь).

До того ж, фахівці вважають важливим для контролю холестерину в організмі дотримуватися в цілому здорового харчування, зокрема, відмовитися від споживання продуктів, що містять трансжири (смажені страви, випічка, напівфабрикати).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: