Завантаження ...
banner
banner

Чому не варто прати речі перед сном: 3 причини

Чому не варто прати речі перед сном: 3 причини фото

Сучасні господині, що живуть у справді божевільному ритмі, часом змушені наводити лад у домі, у тому числі прати речі вже після заходу сонця. Чому ж змушувати працювати пральну машинку на ніч не варто?

Отже, 3 причини: 

  1. Погодьтеся, у темний час доби вологий одяг, на який не потрапляють теплі сонячні промені, висихає значно повільніше, тому сорочка, яку ви випрали напередодні важливої ​​зустрічі, вранці все ще може бути мокрою.
  2. Не варто залишати без уваги і людський фактор – втома і бажання спати можуть бути настільки сильними, що ви відправитеся в обійми Морфея, забувши витягти білизну з пральної машини. Якщо вологі речі залишаться тут на всю ніч, гарантований як мінімум неприємний запах, а як максимум – псування білизни та поломка побутової техніки.
  3. Нарешті, ніхто не заперечуватиме, що деякі пральні машинки поводяться при віджимі як божевільні, і шум після 10 годин вечора може позначитися на ваших відносинах з сусідами, які зміняться не на краще.

Зрештою, крім раціональних причин, є ще містичні. Наші пращури вірили, що сутінки є перехідним моментом, коли злі духи та нечиста сила можуть проникнути в наш світ. Тому білизна, висушена під місячним світлом, на їхню думку, буквально просочувалася негативом, невдачами та хворобами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: