Завантаження ...
banner
banner

Живляться вашою енергетикою: які рослини не можна тримати вдома

Живляться вашою енергетикою: які рослини не можна тримати вдома фото

Систематичний занепад сил і брак енергії ─ тільки перші дзвіночки, якими організм благає позбавити його від рослинних "вампірів". Кімнатні рослини приносять не тільки естетичне задоволення, а й користь. Деякі з них здатні видалити з повітря важкі метали та зволожити приміщення. Але є й такі, які ніби знущаються з людини і за щось їй мстять. Вони запросто висмокчуть із вас усі життєві соки.

Всесвіт любить рівновагу, тому будь-яка наша дія викликає відповідну протидію. Це ж правило стосується оточуючих нас предметів, тварин і навіть думок. Одні рослини привертають удачу та щастя, інші - відбирають останні крупиці енергії, яка під час війни цінується на вагу золота. І від останніх бажано позбутися без жалю.

Монстера

Тропічна рослина з красивим листям заслужено вважається королівським вампіром. Вона, як дементори з "Гаррі Поттера", здатна висмоктати з вас усі найкращі емоції і перетворити на один великий згусток негативу. З іншого боку, вона оберігає власника, але за свої "послуги" вимагає регулярного підживлення, зокрема хвалебними відгуками про її красу.

Плющ

Така проста у догляді невигадлива рослина, здавалося б, жодного клопоту завдати не здатна. Але як би не так! Людська енергетика для неї солодша за будь-які добрива. Вона легко притягує в дім скандали, з'ясування стосунків на рівному місці, оточить вас плітками і загострить хронічні захворювання. Якщо ви вирізняєтеся сміливістю і готові перевірити цю теорію - просто заведіть пару горщиків з плющем. Хоча, забійний ефект гарантує й один вазон.

Циперус

Дуже неоднозначна рослина з лукавою вдачею. З одного боку квітка може відновити сили власників і наділити здатністю легко справлятися з життєвими труднощами. З іншого - приступає до поїдання енергії оточуючих із сонячним заходом сонця. Зверніть увагу, що забирає циперус набагато більше, ніж дає. Чи потрібен вам такий енергетичний вампір у будинку?

Папороть

Здавалося б, ну яким чином мила й пухнаста папороть може нашкодити людині. Ними часто прикрашають оселю, адже рослина доволі красива і дуже яскрава. На жаль, негативні властивості з лишком переважують позитивні за нестачі сонячного світла. Що менше освітлення і тепла вона отримає, то більше сил у вас забере. Але варто враховувати його безмежні потреби і сонце, задовольнити які просто неможливо. І як би ви не старалися, папороті завжди буде мало.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: