Завантаження ...
banner
banner

Як помити дзеркало так, щоб воно блищало та не було розводів

Як помити дзеркало так, щоб воно блищало та не було розводів фото

Спробуйте якось підрахувати, скільки часу щодня ви проводите перед дзеркалом? Цифра може вас здивувати. Тож чому би не забезпечити собі якнайкращий огляд? Для цього, звісно, доведеться трошки потрудитись і помити дзеркало.

Як зробити це, щоби не залишилось жодних розводів, дізнавався OBOZREVATEL. Також розказуємо, як зробити так, щоби не запотівало дзеркало у ванній кімнаті.

Як правильно чистити дзеркало

Почніть із видалення стійких плям. На дзеркалах у ванній або на туалетному столику можуть залишатись часточки засобів для стайлінгу волосся, різноманітної косметики, сліди від пальців, зубна паста, тощо. Легко розчинити їх допоможе спирт. Протріть поверхню м'якою тканиною, змоченою спиртом і плями зникнуть.

Щоби відмити дзеркало, скористайтесь своїм звичним засобом для миття скла. Це може бути фабрична рідина чи щось, що ви виготовили своїми руками. Головне, щоби ви були впевнені в результаті.

Використовуйте тканину з мікрофібри, щоб протерти дзеркало. Працюйте від краю до краю, а потім зверху донизу і не використовуйте кругові рухи – саме від них залишається найбільше розводів.

Якщо хочете переконатись, що дзеркало достатньо чисте, походіть по кімнаті і подивіться на нього під різними кутами. Будь-які плями або сліди від пальців, які залишились, після такої обробки можна буде видалити, відполірувавши їх невеликою кількістю білого оцту та паперовими рушниками. Так ви отримаєте блискучу поверхню без плям.

Як запобігти запотіванню дзеркала

Щоб дзеркало не покривалось тонким "туманом" із водяної пари, коли ви приймаєте ванну чи душ, скористайтесь засобом для миття посуду. Візьміть краплю рідини чи гелю, ретельно розітріть його по поверхні і відполіруйте її паперовим рушником. Такої обробки має вистачити приблизно на два тижні, після чого процедуру доведеться повторити.

Раніше OBOZREVATEL розповідав, як правильно і безпечно чистити екран телевізора.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: