Завантаження ...
banner
banner

5 способів використання паличок для суші в побуті

5 способів використання паличок для суші в побуті фото

Бамбукові палички, які залишаються після вживання їжі, зовсім не обов’язково відправляти у смітник. Подаруйте їм "друге життя".

Подробиці

Палички для суші можуть прийти на допомогу в побуті тоді, коли ви цього зовсім не чекаєте.

1. Тонкі дерев’яні палички можна використовувати для того, щоб перевірити готовність випічки – шарлотки, кексу чи будь-якого іншого пирога. Встроміть шпажку у виріб і, вийнявши, уважно огляньте її кінчик – якщо він сухий, випічку можна діставати з духовки.

2. Власники власної лазні неодноразово зазначали, що розтоплювати її дуже зручно саме паличками, що залишилися після японської їжі.

3. Довгі шпажки якнайкраще підійдуть для того, щоб зробити з них опору для кімнатних рослин. Встромлені в горщик з квіткою, вони також стануть відмінним захистом від кішок.

4. Робите ремонт? Напевно, ви стикалися з необхідністю розмішати фарбу в банці. Щоб не псувати потрібні речі, використовуйте палички, які не шкода буде викинути після використання.

5. Палички для суші стануть чудовою заміною дерев’яним шпажкам тоді, коли ви зібралися запекти гриби або овочевий шашлик у духовці. Головне – змочіть їх водою перед використанням, щоб продукти не прилипали до поверхні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: