Завантаження ...
banner
banner

Чиновники заснули на засіданні боротьби з лінощами

Чиновники заснули на засіданні боротьби з лінощами фото

Група чиновників із китайської провінції Хубей дружно заснули на нараді. Причому вона була присвячена способам мотивації лінивих та повільних держслужбовців Піднебесної, передає агентство Reuters .

За даними китайських ЗМІ, інцидент трапився в окрузі Сян’ян. Як повідомляється, сплячих виявилося шестеро людей, у тому числі заступник директора фонду, який субсидує житлову площу для незабезпечених громадян. Крім того, задрімав на зборах заступник секретаря Комуністичної партії Китаю в бюро міського планування.

Інформація стала надбанням громадськості після того, як світлини держслужбовців опублікував сайт Kmzscc.com. Користувачі соціальних мереж відразу почали бурхливо обговорювати цю тему. Незабаром курйозною подією зацікавила і влада КНР, яка негайно вжила заходів.

Дисциплінарне бюро с’ян’янського відділення Компартії провело засідання, на якому ухвалило, що недбайливі чиновники повинні вибачитися за свою поведінку, а також направити до міської партії спеціальні листи з поясненням своєї поведінки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: