Завантаження ...
banner
banner

7 умов для ідеальної шкіри тіла: поради від масажиста

7 умов для ідеальної шкіри тіла: поради від масажиста фото

Що потрібно для ідеальної шкіри тіла? Бажання + регулярність = максимальний результат, запевняє масажист Іван Яріш. Він називає 7 умов, потрібних для ідеальної шкіри тіла.

1) Фізичні навантаження. Прискорюють обмінні процеси в клітинах, сприяють виведенню зайвої рідини з лімфострумів, посилюють приплив кисню в клітинах, що робить шкіру еластичнішою, надає їй рівного матового кольору. Вибирайте за бажанням — йога, фітнес, пробіжки, пілатес, навіть елементарна щоденна зарядка, все лише на користь.

2) Контрастний душ. Йому можна з упевненістю приписати перше місце серед будь-яких водних процедур. Тренування судин, зміцнення загального імунітету, відновлення природного зволоження шкіри. Контрастний душ уранці — бадьорість на весь день.

3) Олія для тіла. Олії просто незамінні після душу чи ванни, оскільки після водних процедур шкіра позбавлена ​​свого природного захисту.

4) Скраби. Допомагають позбутися сухих, омертвілих клітин шкіри, оновлюючи її верхній шар, вона стає більш гладкою, ніжною і шовковистою.

5) Сауна чи лазня. Про користь цих процедур можна сказати багато. Перепад температур покращує кровообіг, прискорює обмін речовин, сприяє схудненню, видаляє ороговілі клітини. Однак, пам'ятайте, що існують і протипоказання до цієї процедури.

6) Бавовняна білизна. Використання синтетичної білизни часто викликає роздратування, свербіж, іноді — алергію. Крім того, вона порушує тепловий обмін, утримує піт та не дає шкірі дихати.

7) Масаж. Ця процедура дуже позитивно впливає на стан шкіри тіла. Існують різні види масажів. Який вибрати — порадить фахівець.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: