Завантаження ...
banner
banner

Як позбутися плям від поту: чотири лайфхаки

Як позбутися плям від поту: чотири лайфхаки фото

Не поспішайте викидати речі, на яких залишилися плями від поту. Їх легко позбутися за допомогою підручних засобів.

  • Найпростіший спосіб вивести жовті плями від поту і усунути неприємний запах полягає у своєчасному пранні. Слід негайно натерти плями простим милом, а потім – або у пральну машину, або повторне ручне прання зі зміною води.
  • Приготуйте ємність, у якій будете змішувати інгредієнти: 2 ч. ложки харчової соди, 1 ч. ложка мийного засобу для посуду і трохи перекису водню (чверть пляшечки). Можна пропорційно збільшити кількість кожної речовини. Все перемішайте, нанесіть суміш на жовті плями в ділянці пахв та інших. Можна навіть налити цю суміш, щоб як слід промочила тканину. Потріть проблемні зони щіткою для одягу і залиште приблизно на годину, аби добре подіяло. Відтак треба добре випрати речі, й усі сліди від поту зникнуть.
  • Візьміть кілька таблеток аспірину і розітріть їх. Можна подрібнити ножем, а можна загорнути у кілька шарів паперу і розчавити качалкою. Порошок висипте в широку чашку і долийте дещицю води. Перемішайте до утворення кашки і нанесіть її на плями. Хай суміш подіє протягом якогось часу, після чого одяг треба попрати. Зауважимо, що аспірин позбавляє від негарних слідів на будь-яких речах – і білих, і кольорових.
  • Спробуйте вивести жовті плями, застосувавши суміш із дрібної солі, соди та рідкого мила. Змішайте складники у пропорції, щоб вийшла густа субстанція. Натріть нею забруднені місця і залиште одяг десь на пів години. В розчині таких речовин навіть можна прополоскати одежину повністю, щоб повернути їй свіжість кольорів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: