Завантаження ...
banner
banner

П'ять кроків, щоб приховати втому на обличчі

П'ять кроків, щоб приховати втому на обличчі фото

Якщо не можеш впоратися зі слідами недосипання і втоми на обличчі, скористайся нашими порадами. Вранці тобі знадобиться всього 5 хвилин, щоб додати собі свіжий і відпочив вигляд.

1. Відмовся від важкої тональної основи. Вона лише посилить ситуацію і підкреслить дрібні зморшки. Використовуйте трохи СС-крему, щоб візуально вирівняти тон і рельєф шкіри. Завдяки компонентам догляду в його складі твоє обличчя отримає необхідне зволоження, живлення і захист від ультрафіолетових променів.

2. Консилер для очей – найкращий друг в боротьбі з втомою. Він повинен бути на тон світліше шкіри, щоб створити ефект сяйва. Вибирай консілери, які містять освітлюючі пігментні частинки, що розсіюють світло. Щоб закріпити результат, нанеси невелику кількість легкої пудри.

3. Нанеси невелику кількість хайлайтера або перлинних тіней на внутрішній куточок ока. Цей прийом виділить очі, зробить їх візуально яскравішим і контрастніше, замаскує сліди втоми і позбавить тебе від “ефекту виспаних очей”. Цей прийом особливо підходить тим, у кого близько посаджені очі.

4. Важливий елемент для додання обличчю свіжого відпочившого виду – рум’яна. Не використовуй яскраві відтінки, найкраще підійдуть світло-рожевий або персиковий тони.

5. Не наноси на губи помаду яскравих або темних відтінків і ту, що володіє матовою текстурою. Це тільки підкреслить втому. Відмінний варіант для губ – зволожуюча помада плюс бальзам або блиск легкого “квіткового” відтінку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: