Завантаження ...
banner
banner

Як вибрати аромати для дому

Як вибрати аромати для дому фото

Кожен дім індивідуальний за своєю атмосферою та інтер’єром. 
Аромати можуть чудово доповнити стиль вашого будинку. 
Які вони бувають, як вибрати і де краще використовувати домашні парфуми, читайте в нашій статті.

Найпоширеніші аромати для дому можна придбати у формі саші, дифузорів, ароматизованих свічок та звичайних спреїв.

Саші – це сухі пахучі суміші з трави, квітів, прянощів, цедри апельсина та лимона. Таку суміш можна зберігати в предметах декору, наприклад, у вазах, або сховати всередину тканинних мішечків. Їх можна зробити своїми руками з натуральних матеріалів, а потім прикрасити за бажанням тасьмою, гудзиками або якоюсь аплікацією.

Такими саше можна ароматизувати шафи, коробки із взуттям чи домашній текстиль.

Дифузор – дуже зручна та легка у використанні річ для ароматизації приміщення. Він складається з флакона з ароматичною рідиною та спеціальних паличок, через які безпосередньо випаровується сам аромат.

Дифузори випромінюють дуже ненав’язливий, але відчутний аромат. Зазвичай їх ставлять у спальні, вітальні чи ванній кімнаті.

Ароматизована свічка – це свічка, яка при печінні випромінює легкий аромат. Вона не тільки наповнить вашу кімнату приємним ароматом, але й допоможе розслабитися та зігрітися холодного зимового вечора. Рекомендуємо використовувати ароматизовані свічки у спальнях чи ванних кімнатах.

Спрей  — флакон з розпилювачем. Це незамінна річ, коли вам потрібно швидко усунути неприємний запах. Найчастіше їх аромати більш прості та швидко вивітрюються. Тримайте такий флакон у туалеті.

Спектр дії аромату дуже широкий! Так, лаванда, ваніль та кориця заспокоюють; лимон, розмарин та кава допомагають підбадьоритися та налаштуватися на роботу; ромашка, евкаліпт і м’ята допоможуть швидше впоратися із застудою, а імбир, троянда, іланг-іланг – чудові афродизіаки.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: