Завантаження ...
banner
banner

Що не можна зберігати біля вікна: які речі псуються на сонці

Що не можна зберігати біля вікна: які речі псуються на сонці фото

Надмірне сонячне тепло не тільки негативно впливає на здоров'я людини, а й може зіпсувати деякі речі. Правильне зберігання продуктів допоможе уникнути проблем.

Тому потрібно знати, що ховати від сонця. OBOZREVATEL зібрав список цих речей.

Їжу та напої не можна тримати на підвіконні, так вони втратять свої поживні речовини та швидко зіпсуються. А їх споживання призведе до отруєння та проблем зі шлунком. Це стосується і хлібобулочних виробів, від сонця вони засихають.

Медичні препарати потрібно зберігати з особливою обережністю. Краще їх розміщувати у прохолодному або темному місці. Уважно прочитайте інструкцію та не піддавайте їх сонячному світлу. Тому що вони втратять свої властивості і можуть погіршити стан вашого здоров'я.

Сонячне світло може спотворити колір та текстуру фарб та лаків. Тому зберігати їх на підвіконні не можна, особливо, якщо вони відкриті. Їхній запах може негативно вплинути на ваше самопочуття.

Книги та документи потрібно подалі ховати від вікна. З часом може змінюватись їхній відтінок, що спотворить зовнішній вигляд.

Електричні прилади, такі, як комп'ютер, телевізор, телефон та інші можуть не витримати температурних перепадів і це призведе до поломки, а перегрівання батареї знизить її ефективність. 

Навіть деякі кімнатні рослини не варто ставити на підвіконня. Перед покупкою вазона дізнайтесь про його особливості та правильний догляд.

Пластикові предмети можуть розм’якшитись та навіть розплавитись у спекотні дні, що може призвести до негативних наслідків.

Раніше OBOZREVATEL розповідав, які кімнатні квіти не потребують сонця та ідеально підійдуть для темної квартири.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Меблі

Меблі

Меблі