Завантаження ...
banner
banner

Що не можна дарувати: народні прикмети

Що не можна дарувати: народні прикмети фото

Подарунки – це приємний спосіб висловити свої почуття та повагу до іншої людини. Але не всі подарунки однаково добрі. Існують народні повір’я, які забороняють дарувати певні речі, вважаючи їх несприятливими чи навіть небезпечними, пише Pixel inform.

Мило

Мило – це корисний та гігієнічний предмет, який використовується для вмивання та миття. Але дарувати його не варто.

Відповідно до прикмет, мило означає, що ви хочете відмитися від людини або підказуєте їй, що вона брудна. Також мило може символізувати слизькі стосунки чи зраду.

Носовичок

Носовичок – це елегантний і стильний аксесуар, який може служити не тільки для витирання носа, але і для прикраси одягу. Але дарувати його в подарунок також не рекомендується.

За народними повір’ями, носовичок віщує сльози, горе чи похорон. Щоб уникнути цих неприємностей, потрібно відкупитись від подарунка монеткою або срібним виробом.

Булавка

Булавка – це маленький і простий предмет, який використовується для закріплення чи прикріплення чогось. Але дарувати його у подарунок теж не найкраща ідея.

За народними повір’ями, шпилька означає ревнощі або плітки. Також шпилька може символізувати колючі проблеми або рани.

Ніж

Ніж – це гострий і корисний інструмент, який використовується для різання чи рубання чогось. Але дарувати його у подарунок теж не слід.

За народними повір’ями, ніж означає сварку, розрив чи ворожнечу. Також ніж може символізувати агресію, насильство чи вбивство.

Як бачимо, не всі подарунки радують та приносять щастя. Тому перед тим, як вибрати подарунок для своєї близької чи знайомої людини, варто дізнатися про її смаки та уподобання, а також звернути увагу на народні повір’я та прикмети.


Автор: 



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: