Завантаження ...
banner
banner

Який манікюр робити вчителям: трендові ідеї

Який манікюр робити вчителям: трендові ідеї фото

Вчителі частіше мають коротку довжину нігтів, але це не означає, що їх не можна покривати лаком.

У новому сезоні нейл-майстри радять обирати базові однотонні кольори. Однак, якщо ви любите дизайн на нігтях – робіть ставки на тваринний, чорно-білий та квітковий принти.

Пропонуємо переглянути трендові ідеї манікюру, які підійдуть для будь-якої довжини нігтів.

Нюд

Нюдовий манікюр – це база, яка ніколи не набридає і не викликає зайвої уваги. Універсальні відтінки молочного, світло-сірого, коричневого, білого підійдуть для будь-якої довжини. Доповнюйте таке покриття мінімалістичними блискітками або стемпінгом.

Автор: Pinterest

Френч

Вічна класика, яка підходить для представників будь-яких професій. Якщо любите експериментувати – обирайте чорний або кольоровий френч.

Автор: Pinterest

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який манікюр робити цієї осені: п'ять головних кольорів

Дизайн

Цього року тваринний принт повернувся у моду. Обирайте чорно-білі кольори в поєднанні з одним улюбленим кольоровим. Завжди актуальні нігті зі стемпінгом.

Автор: Pinterest

Ефект мармуру

Такий варіант манікюру підходить всім і бездоганно доповнює будь-який образ.

Автор: Pinterest

"Голий" дизайн

Напівпрозорі нігті з обрізним манікюром – ідеальний тандем. Він не викликатиме надмірної уваги у ваш бік і підійде для будь-якої довжини нігтів.

Автор: Pinterest

Сформована нігтьова пластина з'являється у віці 12 років. Майстри манікюру кажуть, що з цього періоду вже можна робити обрізний манікюр, а у віці 15-16 років можна покривати нігті лаком. Пропонуємо переглянути стильні ідеї манікюру для коротких нігтів, які підійдуть для школярок.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: