Завантаження ...
banner
banner

Як змусити свій мозок мислити скоріше без допоміжних речовин

Як змусити свій мозок мислити скоріше без допоміжних речовин фото

Фармацевтичні корпорації постійно нав’язують людям різні препарати, які оптимізують роботу мозку.


Звичайно, є стимулятори нейронної діяльності, які можуть викликати короткостроковий ефект, але згодом їхня дія зводиться до нуля.
Є прості життєві секрети, які допоможуть вашому мозку працювати продуктивніше.

Перший стосується прийому їжі. Постарайтеся бодай двічі на тиждень не снідати. Чи не кілька днів поспіль, а через день. Голодування дуже добре стимулює головний мозок, оскільки не викликає відтоку крові до шлунка з самого ранку. До обіду можна обійтися чаєм чи водою.


Другий варіант частково може нагадувати заняття йогою. Найчастіше практикуйте глибокі вдихи. Це дозволяє насичувати кров великою кількістю кисню, який також дуже добре стимулює мозок. Крім того, дихальні вправи заспокоюють його, не дозволяючи відволікатися на зовнішні подразники. Такі вправи корисно робити кілька разів на день.

І третя порада, частіше перебуваєте у вертикальному положенні. Мозок наш влаштований так, що найкраще працює, коли ми ходимо чи стоїмо. Він насичує себе протеїном, а він прискорює передачу інформації між різними відділами мозку. Власне, це відповідає на запитання, чому людям із порушенням сну рекомендують тривалі вечірні прогулянки.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: