Завантаження ...
banner
banner

Реперка Alyona Alyona зізналася, що пишається своїм сільським походженням

Реперка Alyona Alyona зізналася, що пишається своїм сільським походженням фото
Таким чином реперка разом з іншими молодіжними інфлюенсерами підтримала інформаційну кампанію “Хто я?” від проекту “Українологія

Успішна та дуже популярна сьогодні реперка Alyona Alyona більшу частину свого життя провела в селі. Вона народилася в селищі Капітанівка на Кіровоградщині, а в 13 років із родиною переїхала у Баришівку на Київщині.

“З дитинством у селі пов’язані одні з найкращих спогадів у моєму житті. Ми купалися в ставках. Ловили рибу. Їли фрукти, зірвані з дерева, а руки витирали об себе”, – згадує вона.

Alyona Alyona не соромиться свого походження з села. Навпаки – вважає великою перевагою.

“Щиро вважаю приказку про те, що людину з села можна вивезти, а село з людини – ні, приводом для гордості. Бо люди з села найпрацьовитіші. Вони мають найбільші амбіції та бажання чогось досягти. А також мають найкращі спогади з дитинства”, – заявила Alyona Alyona.

Своєю історією реперка підтримала проект “Українологія” та його інформаційну кампанію “Хто я?”, спрямовану на розвінчування міфу, що бути з маленького містечка чи села – соромно.

“Молодь часто соромиться свого містечка, села, ОТГ через усталені стереотипи, породжені російським впливом про “селюків” і маргіналів. Мета кампанії – зруйнувати цей стереотип. Показати, що успішність не залежить від площі та кількості людей, які проживають у твоєму населеному пункті. Кожне українське село та місто особливе, і наше бажання, аби молодь перестала соромитися, а, навпаки, побачила цю особливість та розповіла іншим”, – каже керівниця проекту “Українологія” Дар’я Карпенко.

Разом з Alyona Alyona про село чи місто, у якому народилися, розповіли й інші інфлюенсери, а за ними кампанію підхопили діти та підлітки. Кампанія реалізується в соціальних мережах, а саме у TikTok, де її можна відслідкувати за хештегом #українологія.

Нагадаємо, “Українологія” – це діджитал-проект для молоді в Instagram та TikTok про Україну, її особливості, традиції, культуру, мову. Реалізується громадською організацією “UMIND”.  Має також англомовну версію у TikTok для поширення серед іноземної аудиторії не тільки політично-новинної інформації про Україну, а й розповідей про цікаве, незвичне й особливе в нашій країні.

“Десятиліттями ми споживали зросійщений контент на абсолютно різних майданчиках. Усе українське свідомо витіснялося або ж подавалося як меншовартісне, смішне, недоречне. Сьогодні ми переживаємо дуже важкий, кривавий період, але я вірю, що він приведе нас до певного періоду розквіту нашої держави. Важливо його не проґавити. Тож як організація ми ставимо перед собою місію створювати проекти про Україну і для українців. Наше завдання – дати новий поштовх зацікавленості до України, її культури, традицій та особливостей як серед української, так і іноземної аудиторії, виховувати спільноту усвідомленої молоді та боротися з комплексом меншовартості”, – каже голова ГО “UMIND” Олена Левандовська.

Проект “Українологія” в Instagram — https://www.instagram.com/ukrainology/
Проект “Українологія” у TikTok — https://www.tiktok.com/@ukrainology_
Англомовна версія проекту “Українологія” у TikTok — https://www.tiktok.com/@ukrainology_eng?is_from_webapp=1&sender_device=pc
Кампанія “Хто я?” — https://www.tiktok.com/@ukrainology_/video/7288786360905878790

Проект реалізується ГО UMIND у рамках проекту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.





 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: