Завантаження ...
banner
banner

Успіх чи невдача: гороскоп на 28-29 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Успіх чи невдача: гороскоп на 28-29 жовтня для всіх знаків Зодіаку фото

Скорпіони отримають велику суму грошей, що стане для них приємним сюрпризом. Раки поринуть у романтику. Тарологиня та прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOBOZ склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на 28-29 жовтня. Дізнайтеся, що чекає на вас.


Овен

Будете трохи працювати, але це буде ваш вибір, ви добровільно погоджуєтесь на те, щоб всі вихідні виконувати якісь виробничі завдання, може, навіть організовуєте роботу інших, збираєте навколо себе колег та підлеглих.

Телець

Вихідні будуть дуже активними, ви носитеся зі своїми ідеями та справами і по помешканню, і навколо нього, вирішуєте цілу купу різних завдань. Натхнення та ентузіазм викликані вашими новими цілями та бажаннями, які ви починаєте реалізовувати.

Близнюки

Ці вихідні будуть класичними і ледачими. Зараз ви максимально розслаблені, дозволяєте собі багато спати, валятись, мало рухатися і взагалі насолоджуватись своїм станом. Ну максимум –  трохи прогулятися за закупами.

Рак

У вашому житті розгортається якась любовна історія, і цими вихідними цей роман отримає своє продовження, у вас можуть бути побачення, листування, романтичні теревені, словом, суцільне якесь кохання-зітхання.

Лев

Будете зараз здобувати якісь знання чи навички, можливо, корисні, а можливо, і просто приємні чи творчі. Приміром, можете сходити на майстер-класи, послухати цікаві лекції, займетеся самоосвітою чи працюєте під керівництвом майстрів.

Діва

Побудьте якомога більше часу на свіжому повітрі, багато гуляйте, а краще знайдіть собі на вулицю якусь роботу, приміром, загрібайте листя на дачі, збирайте гриби, чи просто гуляйте, шуршіть листям і милуйтесь природою.

Терези

Буде бажання побути трохи в тиші та самотності, зібратися з думками, а може, і взагалі ні про що не думати, чи максимально відволіктися і переключитися на якісь дуже сторонні теми, щоб відпочити і тілом, і душею, та й голову вивільнити.

Скорпіон

Ці вихідні сприятимуть вашому фінансовому процвітанню, вам вдається заробити грошей чи принаймні якось їх отримати і навіть витратити на власні задоволення. І це буде зовсім не складно, і навіть приємно.

Стрілець

Проведіть час з близькими, насолодіться товариство рідних вам людей, відкладіть подалі усі свої нагальні справи і просто поговоріть з рідними чи коханими. Вони так потребують і вашої уваги, і ваших розмов, і вашої присутності поряд.

Козеріг

Дорога зараз буде дуже приємною та мальовничою. І не важливо, куди ви вирушаєте –  чи то у відрядження, чи до родичів у гості, чи у якусь туристичну похздку, головне, що у вас буде купа різних вражень і приємні краєвиди навколо.

Водолій

Займаєтесь різними домашніми клопотами, здебільшого вирішуєте нагальні побутові питання, особливо якщо тиждень був доволі напруженим і руки ні до чого домашнього не доходили. Тож за планом у вас - генеральне прибирання і господарювання.

Риби

Насправді для вас вихідні –  це всього лише щось номінальне, адже ви зараз перебуваєте на дуже важливому життєвому етапі, коли потрібно багато працювати. Повноцінного відпочинку не вийде, зате буде час для прогулянки та милування осінню.

Як повідомляв OBOZ.UA, найближчі п'ять років будуть доленосними для багатьох знаків зодіаку. Доведеться ухвалювати важливі рішення, зважуватися на ризикові переїзди та розпочинати нові розділи у стосунках та кар'єрі.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: