Завантаження ...
banner
banner

Як можна використовувати крохмаль у побуті

Як можна використовувати крохмаль у побуті фото

Крохмаль можна використовувати не тільки в кулінарії, а й домашньому побуті. Ділимося нетиповими порадами, які перевірені господинями. Можливо, саме вам буде корисна одна з них сьогодні.

Подробиці

Крохмаль радять для миття вікон. Якщо додати засобу для миття вікон трішки крохмалю, то відмити вікна буде значно простіше та ефективніше, оскільки в такому випадку на склі не залишатимуться розводи.

Використовують крохмаль для сухого чищення м’яких іграшок. Для цього варто насипати в пакет крохмаль, покласти в нього іграшки, закрити його і добре потрусити, після чого залишити його так на ніч. Вранці треба добре пропилотяжити кожну іграшку, вичистивши її від залишків крохмалю.

Очищення килима від бруду та жиру. За допомогою картопляного або кукурудзяного крохмалю можна очистити килим від бруду та жирних плям. Для цього потрібно проблемні зони присипати крохмалем, залишити його на пару годин, щоб бруд і жир встигли вбратися в крохмаль, а потім добре пропилотяжити килим.

Позбавлення взуття від неприємного запаху. Крохмаль допоможе впоратися з неприємним запахом у взутті. Для цього насипте всередину пари взуття трохи крохмалю і залиште на ніч до ранку. Вранці перед взуванням потрібно просто висипати крохмаль, за 12 годин запах має зникнути.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: