Завантаження ...
banner
banner

Чотири продукти для виведення токсинів з печінки

Чотири продукти для виведення токсинів з печінки фото

Здоров’я печінки постійно наражається на небезпеку через вплив багатьох токсинів, які фільтруються цим органом. Але існують продукти, що сприяють їх активному виведенню, – серед них морква, авокадо, зелені овочі та інші.

Виведенню токсинів з печінки сприяє відмова від шкідливих речовин (в першу чергу, алкоголю) і додавання правильних продуктів в регулярне харчування. Серед названих фахівцями продуктів виділяються п’ять, особливо ефективних в справі детокса.

Авокадо. Містить глутатіон – речовину, що захищає клітини від окислення і стимулює виведення з організму важких металів. Все це підвищує здоров’я печінки.

Дика спаржа. Для очищення печінки від всіх токсинів її корисно вживати щодня. Завдяки спаржі в органі активізується діяльність двох ключових ферментів, що сприяють розщепленню шкідливих речовин, наприклад, спиртних напоїв і продуктів їх розпаду.

Зелені листові овочі. Містять хлорофіл, який поглинає з організму всі токсини. Він також очищає кров, позбавляє від важких металів.

Хрестоцвіті овочі. Різноманітна капуста підвищує в організмі вироблення глюкозинолатних ферментів. Це сприяє усуненню канцерогенних і токсичних компонентів з печінки.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: