Завантаження ...
banner
banner

Які гонорари отримує Вєрка Сердючка на новорічних корпоративах

Які гонорари отримує Вєрка Сердючка на новорічних корпоративах фото
Багато хто з нас роздумував про те, що за свої виступи на приватних вечірках зірки першого ешелону отримують чималі гроші.
Але що гонорари вираховуються мільйонами, й уявити собі не могли.


Вєрка Сердючка отримує мільйонні гонорари. Пише odnaminyta.com

Пік популярності Вєрки Сердючки припав на нульові роки, а після участі в конкурсі “Євробачення 2007” й поготів. Та текст пісні, обраний Данилком для виступу на європейській сцені, зіграв із ним злий жарт.

Росіянам у приспіві “Лаша тумбай” вчулося “Раша гудбай”, і понеслося. Шлях на російське ТБ й офіційні концерти артисту було перекрито. Та, за словами російського продюсера Кирила Чибісова, на корпоративи Сердючку продовжували запрошувати залюбки, викладаючи 150-200 тис.євро за кілька виконаних пісень колективом із 22 людей.

Росіянам байдуже, що Сердючка відверто висловлювала до них зневагу, займаючи проукраїнську позицію. Вони ладні були платити мільйони рублів, аби тільки трішки повигинатися під запальні хіти.

Частенько ці виступи відбувалися й за кордоном. Так, Максим Берін, що кілька років тому організовував у Дубаї Big Art Festival, зізнався, що за виступ зірки на новорічному святі в готелі Raffles The Palm довелося сплатити 12 млн рублів. Ще й у чергу прийшлося стати, зробивши замовлення за півтора року до дати виступу. Для відвідувачів фестивалю вхідний квиток коштував 2-3 тис. євро.

Та й це ще не найбільший гонорар, отриманий автором образу Вєрки Сердючки. Данилко в одному з інтерв’ю розповів, що у часи, коли його гурт виконував “А я только с мороза”, їх запросили на новорічний корпоратив. Суму обіцяли виплатити просто шалену – 260 тисяч доларів.

Щоправда, поставили одну умову – цього дня Сердючка не має більше з’явитися на жодному концерті. Звісно, від такої пропозиції відмовитися було неможливо, тож артисти тієї новорічної ночі дозволили собі розслабитися, вийшовши на сцену всього один раз.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Меблі

Меблі

Меблі