Завантаження ...
banner
banner

Відпочинок чи пропозиція: гороскоп на 6-7 січня для всіх знаків Зодіаку

Відпочинок чи пропозиція: гороскоп на 6-7 січня для всіх знаків Зодіаку фото

Тельці на вихідних чудово проведуть час із сім'єю. Козорогам надійдуть цікаві пропозиції, тому залишиться тільки зробити свій вибір. Тарологиня та прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOBOZ склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на 6-7 січня. Дізнайтеся, що чекає на вас.


Овен

Будете намагатися прискорюватися і встигати зробити все заплановане. Тобто взяти роботу додому і допрацювати все, що залишилоя з робочого тижня, і по господарству впоратися, ще й з друзями зустрітися.

Телець

Яке ж це щастя – відчувати єдність з своєю родиною, особливо для тих, хто давно не бачився зі своїми рідними. І ось зараз у вас є час та можливість і поспілкуватися, і помовчати, згадати минуле і помріяти про майбутнє.

Близнята

Відновлюйте свої сили, не перевантажуйте себе цими вихідними, навіть якщо накопичилося велика кількість роботи. Просто перенесіть усі свої справи на понеділок, і ви з ними легко впораєтесь, якщо зараз як слід відпочинете.

Рак

Все відбувається за звичним графіком вихідних, коли ви перебуваєте у розслабленому стані, відпочиваєте, і домашніми справами займаєтесь, і творчістю, і шопінгом, і готуєтесь до наступного тижня.

Лев

Вам уже набридло сидіти на місці, і ви вирушаєте кудись у мандри, чи у гості, аби тільки побачити щось нове. І саме зараз, з цієї дороги, у вас може розпочатися новий етап у житті. Приміром, ви переїдете жити на нове місце.

Діва

Потребуючи яскравих вражень, ви зараз можете шукати якісь культурні чи спортивні заходи, щоб і серед людей побути, і емоції певні отримати, і трохи змінити свій звичний життєвий уклад

Терези

Якщо ви давно не оновлювали свою базу знань, то саме час зараз чомусь важливому та цікавому повчитися. Приміром, відвідати якісь семінари вихідного дня, майстер-класи чи посидіти за підручником чи пізнавальною книгою.

Скорпіон

Ви ще не відновилися після напруги цих днів, після свят, підготовки, напруженої роботи та усіх цих стресів, втомилися так, що всі вихідні можете банально проспати. От і спіть собі стільки, скільки вам потрібно.

Стрілець

Це будуть дуже творчі вихідні, коли ви повною мірою насолоджуєтесь усіма аспектами творчості, починаючи від візитів до якихось музеїв, вистав чи інших культурних заходів і завершуючи власними заняттями – малюванням, співами. вишиванням.

Козоріг

Надходять цікаві пропозиції щодо того, як вам спільно з іншими провести ці вихідні, і вам залишиться тільки обрати те, що вам найбільше подобається. Приміром, ви вирушаєте у гості, збираєтесь на якісь цікаві заходи.

Водолій

Ніколи вам поки що розслаблятися, тому ці вихідні можуть пройти на робочому місці, коли ви дуже інтенсивно працюватимете, а дехто може навіть ночуватиме на роботі, щоб не витрачати час на дорогу додому.

Риби

Ці вихідні будуть більше схожі на якийсь табір, коли всі події та ваші кроки жорстко розписані, графік прив'язаний до часу, і тільки ви завершили одну справу, так одразу ви маєте робити щось інше. Навіть відпочинок у вас зараз суворо регламентований.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: