Завантаження ...
banner
banner

Вуличний кіт обмінює у магазині листок на рибку

Вуличний кіт обмінює у магазині листок на рибку фото

Джо Корріган, який займається продажем риби, одного разу був здивований візитом кота до свого магазину.
Кіт тримав у зубах сухий лист. Джо вирішив порадувати кота ласощами, забрав листок і дав рибку. І кіт одразу зрозумів, що до чого і став справжнім "покупцем"!

Пише newsyou.info

Вусатий-смугастий відвідувач зрозумів, що можна приносити в магазин листя дерев та отримувати ласощі. Власник магазину впевнений, що волохата морда стежила за покупцями. Кіт зауважив, що люди дають гроші (якісь незрозумілі папірці, на думку тварини), а натомість отримують рибу. “Люди оплачують покупки, і котик теж вирішив зазнати успіху”, – каже Джо. Коли кіт зробив це, Джо не виганяв його. Адже такому милі неможливо відмовити.

Чоловік став окремо складувати листя, яким розплачується його муркотливий відвідувач. Джо жартома турбується, що такий метод оплати може призвести до того, що інші вусаті морди наслідують приклад свого товариша. Адже яка довга черга з пухнастих покупців може утворитися перед прилавком! Для Джо такий результат може виявитися неприйнятним та руйнівним для бізнесу.

Ця історія разом із фотографією кота, що тримає листок, нещодавно стала вірусною в інтернеті. Ми не можемо зі стовідсотковою впевненістю стверджувати, що цей випадок із котом та листочком реальний. Але враховуючи, наскільки винахідливі наші улюбленці, все цілком могло бути по-справжньому. Адже вихованці часом ще як приголомшують оточуючих своїм розумом.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: