Завантаження ...
banner
banner

Гороскоп на вихідні 27-28 січня: що на вас чекає

Гороскоп на вихідні 27-28 січня: що на вас чекає фото

Тарологиня та прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOBOZ склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на 27-28 січня. Дізнайтеся, що чекає на вас, - пише Обозреватель.
 

Овен

Ви насолоджуєтесь тим, що нарешті можна нічого важливого не робити, а повністю віддатися відпочинку, насолоджуватись спілкуванням з родиною, гуляти, спати і просто кайфувати від життя.

Телець

Потрібно буде переробити купу домашньої роботи, бо у вас через шалену зайнятість зовсім руки не доходили до господарчих справ. От ви всі вихідні і будете доводити оселю до ладу і готуватися до наступного тижня.

Близнята

Вдома вам буде так добре, що ви не захочете нікуди йти, навіть якщо напередодні досить щільно напланували собі всі вихідні. Зрештою, можна і відпочити, якщо це був доволі напружений тиждень.

Рак

Захочеться кудись поїхати, десь помандрувати, щоб якось розвіятися і оновити відчуття, отримати нові емоції та враження. А може, навіть здобути нові знання, щоб не лише розважитися, але й провести вихідні з користю.

Лев

Самотужки вам зараз доводиться вирішувати усі складні питання, які зараз виникають. Ви не можете розраховувати навіть на своїх близьких чи партнерів, адже тільки ви компетентні у цих темах.

Діва

Із задоволенням ви занурюєтесь у якісь філософські роздуми, вивчення дуже складних тем, намагатиметесь осягнути глибокі питання, у тому числі такі, що стосуються сенсу життя та інших премудростей.

Терези

Ваше керівництво змушує вас працювати і у вихідні. Єдиний позитивний момент – і оплачуватися ваша праця буде відповідно. Тому зберіть у кулак всі свої зусилля і попрацюйте на славу і за хороші гроші.

Скорпіон

В планах було ці вихідні провести тихо і по-домашньому, але вашим близьким не сидиться на місці і вони вас спокушатимуть на якийсь активний відпочинок, тягнутимуть в гості, на виставки чи змагання.

Стрілець

Активізуються питання стосунків. Втім, це може бути як возз'єднання, так і розлучення. Можливо, саме зараз ви вирішите звільнитися від обтяжливих стосунків і розбігтися.

Козоріг

Вихідні будуть наповнені напруженою працею, ви намагаєтесь зробити все те, з чим не змогли впоратися протягом робочого тижня. А з понеділка очікують нові виклики, тож потрібно вже завершувати старі проєкти просто зараз.

Водолій

Виникає потреба налагодити стосунки з рідними, зокрема, зі своєю другою половиною, і ви робите все для того, щоб з'ясувати стосунки, зрозуміти претензії та потреби ваших коханих, і, зрештою, помиритися, якщо є така потреба.

Риби

Несподівано, як сніг на голову, можуть звалитися рідні, навіть не потрудившись попередити заздалегідь про свої наміри приїхати в гості. І якщо у вас були на ці дні зовсім інші плани, то потрібно буде їх терміново змінювати.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: