Завантаження ...
banner
banner

Гороскоп на перші вихідні лютого: що на вас чекає

Гороскоп на перші вихідні лютого: що на вас чекає фото

Тарологиня та прогнозистка Ольга Соломка склала гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 3-4 лютого - пише Обозреватель.


Овен

Вам не хочеться сидіти в чотирьох стінах, ви прагнете нових вражень і пригод. І тому ви не пропустите жодної можливості побачити щось нове, зробити щось цікаве, познайомитися з новими людьми або побувати зі старими друзями.

Телець

Ви відчуваєте себе лідером і організатором усього, що відбувається навколо вас. Ви берете на себе відповідальність за розв’язання усіх проблем і догляд за усіма, хто потребує вашої уваги.

Близнята

Потрібно трохи відпочити від усіх справ, які ви запланували. На жаль, обсягу енергії не вистачає на те, щоб виконати все, що задумали, тому краще відкласти все і полежати пару днів. У вас ще буде час для різних звершень.

Рак

Ви готуєтесь до реалізації нових ідей, які можуть покращити ваше фінансове становище. Ви вірите в свої можливості і готові спробувати щось нове. Ваші нові ідеї принесуть вам нові гроші.

Лев

Ви насолоджуєтесь спокійними заняттями, які не вимагають багато зусиль, більше часу проводите в ліжку або на дивані, дивлячись фільми. І це цілком нормально, адже таким чином ви накопичуєте сили для майбутніх досягнень.

Діва

Знаходите час для покупок і поповнення своїх запасів. Ви дбаєте про свою економію і регулярно оновлюєте свої засіки. А ще зараз із захопленням займаєтесь вже весняними покупками чи хоча б вибором насіння, саджанців, добрив і інструментів.

Терези

Переживаєте романтичні моменти, які залишаться у вашій пам’яті. Ви відчуваєте, що хтось зацікавлений у вас або ви зацікавлені у комусь, і це почуття взаємне, це піднімає вам тонус і надихає.

Скорпіон

Ви вирушаєте у якусь подорож, маленьку мандрівку, може, на екскурсію, до родичів чи до друзів. Задоволення, які ви зараз отримуєте, дає вам заряд на весь наступний тиждень, ви дізнаєтеся щось цікаве, додаєте нових вражень.

Стрілець

Родичі чи давні друзі нагадують про себе або навіть несподівано приїжджають до вас в гості. І це будуть доволі приємні несподіванки, ви радієте їхній компанії і їхній ініціативі, бо це змушує вас піднятися і кудись вирушити.

Козоріг

Ніяк не вдається відпочити від роботи, навпаки, доводиться присвятити усі вихідні різним виробничим питанням. та ще й працювати без перерви, комусь телефонувати, вести переговори, радитись і домовлятись.

Водолій

Важливо буде зараз прибрати навколо себе, причому, це будуть доволі кардинальне прибирання, а не лише генеральне. Можливо, варто залучити спеціально навчених людей, друзів чи родичів.

Риби

Ви проводите ці дні у сімейному колі, спілкуючись з вашими рідними, у тому числі зі старшими і дуже дальніми. Ви відчуваєте себе частиною свого роду, згадуєте дитинство і дізнаєтесь щось важливе про своє коріння.

Як писав повідомляв MYNIZHYN, у нашому житті часом трапляються дивні речі та явища. Підтвердження цього ми часто бачимо в інтернеті.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: