Завантаження ...
banner
banner

Депресія і харчування мають спільний знаменник: подробиці

Депресія і харчування мають спільний знаменник: подробиці фото

Психічні розлади є серйозною проблемою в останні десятиліття, зокрема депресія. На думку деяких вчених, причина цього захворювання може ховатися в харчуванні, - пише glamour.

Раціон сучасних людей включає в себе велику кількість оброблених продуктів, а також насичених жирів і рафінованого цукру, кажуть фахівці. Передбачається, що саме неправильне харчування стає причиною депресії. При цьому вона не завжди пов’язана з харчовими обмеженнями. З усіх категорій населення найбільше психічних розладів схильні неправильно харчуються підлітки.


Фото: Людина у стані депресії

Питання про зв’язок депресії і поганого харчування вимагає додаткового вивчення, кажуть вчені. Вони не з’ясували, чи викликають її певні недоліки раціону. При цьому наголошується, що у деяких пацієнтів з депресією, які перейшли на правильне харчування, стан психіки істотно поліпшується.

Як повідомляв MYNIZHYN, сновидіння — це образи, які виникають у свідомості людини, коли вона спить. Вчені вважають, що події уві сні пов’язані з актуальними переживаннями та проблемами. Завдяки сновидінням мозок краще обробляє інформацію, отриману в період неспання. 
Також слабка імунна система робить організм сприйнятливим до впливу шкідливих зовнішніх факторів, в результаті людина часто хворіє, але існують способи зміцнити імунний захист і не боятися вірусів та інфекцій.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: