Завантаження ...
banner
banner

Удача поруч - схопіть її за руку: гороскоп на вихідні 24-25 лютого

Удача поруч - схопіть її за руку: гороскоп на вихідні 24-25 лютого фото
Не найпростіші дні місячного календаря, головна небезпека яких полягає в бездумному прийнятті чужої думки, - пише tsn.ua.
 

Оскільки ціль у тих, хто хоче впливати на нас у цей час, може бути корисливою, варто вкрай обережно поставитися до будь-яких пропозицій – великий ризик, погодившись, згодом про це пошкодувати. Слухаючи чужі міркування на тему, що нас цікавить, варто згадати про те, чого у Всесвіті не буває, і запитати себе: в чому інтерес співрозмовника – чому він наполягає саме на цій лінії? Відповідь матиме важливе значення.

Овен

Рідні та близькі сьогодні можуть вас критикувати, причому буде за що: нема сенсу завзято блудити у своїй омані, визнання власних помилок – уже половина справи, від них лише крок до їх виправлення.

Телець

День, незважаючи на статус вихідного, сприятливий для вирішення професійних питань: взявши роботу додому, ви все зробите набагато швидше – й охочіше, – ніж це було б в офісі.

Близнята

Незважаючи на суботній день, вам сьогодні не можна лінуватися та ледарювати: навряд чи зірок порадує марне проведення часу, тому займіться чимось корисним – наприклад, господарськими клопотами.

Рак

Шанована вами людина теж може помилитися, тому не варто запитувати у неї поради у вирішенні важливого для вас питання: прислухайтеся до себе – напевно, ви самі знаєте, як вчинити.

Лев

Відповідь на запитання, яке ви давно, але наразі марно собі ставите, прийде до вас уві сні: головне – не забути, що саме ви побачите, і грамотно розшифрувати всі символи, з якими вам доведеться мати справу.

Діва

Представникам вашого знака від домашніх клопотів краще відмовитися – найімовірніше, вони погіршать ваш настрій, що неприпустимо у вихідний день, тому треба відволіктися, вирушивши на прогулянку чи в кіно.

Терези

Від спілкування з близькими людьми у вихідний день відмовитися ви не зможете, а ось обмежити його не лише можна, а й потрібно, інакше дуже велика ймовірність сварки, яка може призвести до розриву.

Скорпіон

Присвятіть вихідний день важливій справі – підготовці до проєкту, якими ви займетеся вже в понеділок: вихідними, у спокійній обстановці, ви зробите це набагато легше і швидше, ніж на роботі.

Стрілець

Вирішивши зробити домашні справи якомога швидше і звільнити час для відпочинку, ви навряд чи досягнете поставленої мети: згадайте, що буває з тими, хто женеться одразу за кількома зайцями.

Козоріг

Небажання щось робити є логічнимо для вихідного дня, але зовсім відмовлятися від роботи все ж не варто: знайдіть приємне заняття, яке займе не лише руки, а й голову, позбавивши сумних думок.

Водолій

Не варто давати відповідь на важливе питання – з великою ймовірністю вона виявиться неправильною, що ви зрозумієте не одразу, а згодом, тому бажано перенести цей важливий процес на початок тижня.

Риби

Спілкуючись з близькою людиною, не дратуйтеся і, тим більше, нічого не кажіть під впливом емоцій: легко можна буде перетнути межу, яка відокремлює нормальні стосунки від напружених.Я

Як повідомляв MYNIZHYN, попередній прогноз магнітних бур на кінець лютого 2024 року вказує на те, що останній місяць зими завершиться без потужних геомагнітних спалахів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: