Завантаження ...
banner
banner

Мультфільми 2024 року. Рейтинг найкращих новинок

Мультфільми 2024 року. Рейтинг найкращих новинок фото

З початком 2024 року з’явилося і чимало новинок. Йдеться і про світ кіно, і про мультиплікацію. При цьому найбільш значущі мультфільми 2024 ще навіть не вийшли, але новинки вже полюбилися публіці. Загалом мультики 2024 обіцяють бути цікавими, видовищними, а ще на дорослих і дітей чекають довгоочікувані продовження улюблених історій.

Пише Затишок

Увесь 2024 рік мультики конкуруватимуть, як ніколи раніше. Буде багато касових стрічок, яким уже пророкують успіх. Тож мультфільми 2024 року, що вийшли, тільки чекають випробування за найкращу касу. Для глядача, який хоче лише насолодитися класними роботами, загалом за рік буде що переглянути: всією сім’єю, з дітьми чи лише дорослими. 

“Еліо”

Уже 1 березня вийде один із найбільш багатообіцяючих мультфільмів. Режисером картини виступив Едріан Моліна.

У центрі сюжету хлопчик, якому всього 11 років. Чудесним чином йому вдалося навчитися подорожувати між планетами. Буквально щодня він вирушає в нову і захоплюючу подорож 

Такі подорожі не могли пройти непоміченими. Одного разу завдяки чистій випадковості хлопчика приймають за посла землян. Також несподівано у хлопчика починаються справжні проблеми та пригоди. 

Картину вже зараховують до списку “найкращі мультфільми 2024 року”. Її вигідно виділяє сюжет і лінія оповіді. Нехай він і не стане найкращим мультфільмом 20224, але точно запам’ятається маленьким глядачам. 

“Головоломка 2”

Серед мультфільмів 2024 року точно збирає своїх глядачів продовження популярної “Головоломки”. Перша частина незвичайної історії вже увійшла до різних “найкращих” за різними версіями картини. 

Заплановано, що мультик вийде тільки влітку 2024 року, і цього вже чекають шанувальники першої частини. 

Як і в першій частині, сюжет відбуватиметься буквально в голові маленької дівчинки Райлі. З часів першої частини дівчина стала дорослою і тепер у неї нова криза. Небезпечний і навіть пікантний підлітковий період. Через це в голові у дівчинки з’являються нові почуття та емоції. Утім, як і в першій частині, дівчинці знову доведеться справлятися. 

“Муфаса: Король лев”

У середині літа 2024 року також вийде продовження улюбленої історії про Короля Лева. 

Основою сюжет побудований на становленні Муфаси повноцінним правителем земель і тільки потім батьком Сімби. 

Творці обіцяють видовищну картинку, досить реалістичну графіку і безліч несподіваних поворотів подій. Шанувальники “Короля Лева” будуть раді побачити і старих персонажів, які помітно помолодшали. 

Людина-павук: Через всесвіти 3

Уже зовсім скоро на екрани вийде і продовження “Павучка”. Загалом торік саме мультиплікація “Людини-павука” принесла чималий дохід. Фанатам супергеройських стрічок такий формат сподобався і вже наприкінці березня вийде довгоочікуване породження. Режисером картини залишиться Жуакін Душ Сантуш.

Мультфільм об’єднує всі попередні сюжети і дасть їм достатній розвиток. Історія буде побудована навколо Всесвіту “Павукові світи”. Основний лиходій також буде відомим із самого початку. 

Загалом мультфільм, який зайде і дітям, і доволі дорослим фанатам, навіть до виходу має високий рейтинг. 

“Володарі всесвіту”

У 2024 році виходять і нові історії, що не може не тішити більшість глядачів. Наприклад, “Володарі всесвіту”. Режисером картини виступили Аарон Ні, Адам Ні.

У центрі сюжету фантастична істота і найсильніша людина Всесвіту. Його звуть Хі-Мен. 

На його долю випало чимало випробувань, оминути які він не може, адже крім нього більше ніхто у Всесвіті не володіє такою силою. Разом із цим йому доводиться протистояти не менш сильному лиходієві. Історія розгортатиметься навколо порятунку планети Етернія. Нехай такі мультфільми ще не вийшли, але вони вже очолюють різні ТОП. 

“Гидкий я 4”

Ще одне довгоочікуване продовження улюбленої історії. В якості режисера виступив Кріс Рено.

У центрі сюжету незмінно залишиться Грю. Раніше він був суперлиходієм, поки його серце не розтопили маленькі дівчатка з притулку. Не менш популярні учасники історії й міньйони. У них після успіху “Гидкого” був навіть свій повноцінний мультфільм. 

З кожною частиною змінюється історія, характер і поведінка Грю. Через багато років він уже забув про своє минуле. Тепер він добрий батько і люблячий чоловік. 

Попереду у Грю чимало випробувань. Причина в тому, що бути доброю людиною легше, якщо доброту не піддаються сумнівам. До того ж Грю знову рятуватиме світ від загрози, що насувається.

“Найцінніший товар” 

Ще одна новинка 2024 року. Сам по собі мультфільм зачіпає жахливі події минулого людства. Історія розповість про сім’ю євреїв, яких заслали в Аушвіц. Дорогою, рятуючи дітей, батько викидає їх із потяга. Там їх рятують поляки і в дітей починається нове і дуже лячне життя. 

“Сонік 3”

Ще одне довгоочікуване продовження. Останніми роками глядачі познайомилися з оновленим Соніком. Режисером нової частини залишився і Джефф Фаулер.

Синій їжачок уже встиг полюбитися глядачам, навіть у такому оновленому форматі. Нові його пригоди також обіцяють бути цікавими. 

Кунг-фу Панда 4

Глядачі, які встигли нудьгувати за Пандою, вже зовсім скоро можуть насолодитися його поверненням на великі екрани. Традиційно дія картини розгортатиметься в Китаї. В історії також будуть задіяні всі герої, які давно полюбились глядачам.

Загалом картина може вийти видовищною і цікавою. Буде й чимало гумору, за який і люблять Панду.

“Гарфілд”

У 2024 році на великому екрані з’явиться і всіма улюблений Гарфілд. Режисером мультфільму став Марк Діндал. 

Загалом Гарфілд мало в чому змінився. Він веселий і неординарний. Вперше на екрані з’явиться батько головного героя. Його звуть Вік. 

Шанувальникам класичної історії загалом картина дуже сподобається і видасться смішною. Сподобається вона і дітям, а тому з ними можна сходити на Гарфілда в кінотеатр. 

“Учень тигра”

Ще одна новинка майбутнього року. У центрі сюжету Том. В один момент хлопчик дізнається, що його бабуся хранителька унікального яйця. Після смерті бабусі, хранителем яйця фенікса стає саме Том. 

Наставником хлопчика стає тигр. Він має навчити його всієї своєї мудрості. Поступово Том увійде у світ магії та чаклунства. Але з такими дивами у нього буде чимало випробувань. 

“Мадагаскар 4” 

У 2024 році виходить і довгоочікуване продовження Мадагаскару. Історія буде наповнена всіма старими героями. У центрі сюжету, як і завжди, буде лев Алекс. Він разом із друзями вже й забув про життя в зоопарку, звідки вони давним-давно втекли. Утім, їхні пригоди не закінчуються. Загалом мультфільм із нетерпінням чекають усі фанати трилогії.

“Шрек 5”

Не менш довгоочікуване продовження у 2024 році розповість про нові пригоди Шрека. 

Попри те, що остання частина поставила досить жирну крапку, останні роки часто ходили чутки про продовження картини. Адже її успіх так і неможливо повторити. 

У центрі сюжету будуть звичні всім герої. Глядачі можуть побачити і Шрека, і Фіону, і їхніх дітей, що підросли. Осел і Кіт також з’являться в мультфільмі. У сценарії передбачені й нові герої. Історія обіцяє бути захопливою, цікавою та смішною. Саме таким глядачі пам’ятають Шрека.

Раніше ми писали про те, що тур проєкту «Книга-мандрівка. Міста» триває країною. Команда проєкту завітала до легендарного Чернігова, де презентували чергові книгу та мультфільм. Представили проєкт його авторка та засновниця креативної агенції Green Penguin Ірина Тараненко та відомий чернігівській екскурсовод та історик Ервін Міден.
Приборкати дракона можуть лише найхоробріші: у Чернігові представили проєкт «Книга-мандрівка. Міста»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: