Завантаження ...
banner
banner

Джамала буде речницею від України на Євробаченні-2024

Джамала буде речницею від України на Євробаченні-2024 фото

Співачка оголосить бали Національного журі України в прямому ефірі гранд-фіналу Євробачення-2024 11 травня, який транслюватиме Суспільне.

Пише Міністерство культури та інформаційної політики України 

Співачка буде оголошувати бали вперше після перемоги з піснею «1944» на Євробаченні у 2016 році. Другий кришталевий мікрофон в історії участі України на Пісенному конкурсі співачка виборола саме у Швеції, тоді конкурс пройшов в Стокгольмі.

«Хоча у багатьох ролях доводилося вже побувати за ці сім років, але оголошувати оцінки від власної країни — це буде мій перший такий досвід. Насправді це дуже велика відповідальність, мені здається. Тим паче, що Швеція для мене деякою мірою близька країна, яка займає особливу частинку мого серця з 2016 року. Саме у Мальме я не була, але сподіваюсь, що відчую через прямий ефір цю неймовірну атмосферу конкурсу та саме місто», — ділиться Jamala.

Днями делегація України на Євробаченні-2024 вирушить у шведське Мальме, де вже 27 квітня відбудеться перша репетиція alyona alyona & Jerry Heil на головній сцені цьогорічного Пісенного конкурсу — стадіоні Malmö Arena. Виступ представниць України відбудеться у першому півфіналі, 7 травня, під номером 5.

Раніше ми писали: Ліна Костенко про кохання: потужні та влучні вирази

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: