Завантаження ...
banner

Парад планет -2024: чим особливий цей час

Парад планет -2024: чим особливий цей час фото

Езотерики вважають, що таке явище як парад планет має сильний вплив на енергетику Землі. Це впливає на кожного її мешканця.

Про це розповіли на сайті "ТСН".

Читайте також: Не проґавте свій шанс: великий гороскоп на червень

З погляду езотерики, парад планет - рідкісне явище, яке концентрує силу космосу, та має великий вплив на людей.

В цей день езотерики радять зробити:

  • Медитація та духовні практики: вважається, що енергія зростає під час планетарного параду, тому медитація може стати більш ефективною. Це час глибокого самоаналізу та очищення.
  • Формування намірів і бажань: рекомендуємо вам чітко сформулювати свої бажання та наміри під час параду планет. Цей період вважається сприятливим для закладення основ майбутнього успіху.
  • Очищення простору та енергії: рекомендує виконати очищення свого життєвого простору та використовувати енергетичні очисні практики, такі як спалювання шавлії або використання дзвонів.
  • Ритуали та обряди: парад планет вважається сприятливим часом для проведення різноманітних ритуалів та церемоній для залучення позитивної енергії, миру та захисту.
  • Ведення журналу та саморефлексія: записування думок, почуттів і переживань може допомогти вам краще зрозуміти себе та своє життя. Зараз гарний час, щоб записати в щоденник свої мрії та цілі.
  • Збалансування чакр: в цей день варто практикувати вправи або медитації, спрямовані на гармонізацію та збалансування енергетичних центрів.
  • Звернення до астрології: консультації з астрологами можуть надати додаткове розуміння впливу параду планет на ваше особисте життя та дати рекомендації щодо кращого використання цього періоду.

Вас може зацікавити: Над Землею зійде Квіткова повня: що про це відомо

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: