Завантаження ...
banner

Як підготувати авто до продажу: що варто врахувати

Як підготувати авто до продажу: що варто врахувати фото

Продаж машини займає час та багато зусиль

Багато новачків, які лише здали на права купують просту машину, щоб вдосконалити вправність водіння. Але з часом вони прагнуть придбати краще авто, а попереднє продати. Та часом це може затягнутися на довгий час, адже це не так просто, як здається на перший погляд.

На продаж авто може впливати багато факторів. Це загальний стан машини, модель, пробіг, марка, регіон та звичайно, ціна. Що потрібно врахувати, щоб продати свою “ластівку” швидко, радить car4you.

Основні правила при продажу авто

Підготовка. Не полінуйтеся добре почистити авто зовні та всередині, позбавтеся зайвих речей, забезпечте у салоні приємний аромат та відполіруйте машину на автомийці. Як відомо, “зустрічають по одягу”, тобто по загальному зовнішньому вигляді.

Фото. Зробіть кілька фото авто у різних ракурсах. Обирайте для фото гарний, ясний сонячний день та нейтрально місце, без об’єктів поруч, які можуть створити тінь на машині, що може спотворити картинку. Зверніть увагу, якщо сонце буде за спиною, то таке освітлення максимально детально передасть колір.

Текст. Бажано вказати подробиці та особливості: модель та марку газового обладнання, дод. обладнання, яке доставлялося, на якому пробігу і те, що залишилося після заміни, заводська магнітола чи деталі до рестайлінгу. Це точно покаже, що ви господар і розбираєтеся у тематиці.

Вказуйте правду. Не варто намагатися схитрувати чи не вказати на дефекти, щоб даремно не витратити час та не натрапити на негатив. Якщо відкрито говорити про автівку, показати дрібні недоліки які, на перший погляд, не помітив покупець, то найімовірніше він захоче придбати саме у вас.

Ціна. Для розумного старту і можливості торгуватися варто вказати ціну з надбавкою 200-500 у.о. від реальної ціни.

Створіть привабливе і чітке оголошення, можна залучити креатив, яке допоможе вам продати ваш автомобіль. Окрім спеціальних авторесурсів для розміщення оголошення поінформуйте аудиторію друзів та знайомих, адже “сарафанне” радіо досить дієвий інструмент та не забудьте про соцмережі.

При плануванні продажу авто врахуйте найкращі місяці для торгівлі. Адже ціна може змінюватися у сезон досить суттєво.

Нагадаємо, мати Героя України Олександра Мацієвського Параска Демчук допомагає його побратимам — у пам'ять про сина жінка передала пікап.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: