Завантаження ...
banner
banner

Табір на Ніжинщині, що виховує патріотичну свідомість

На Ніжинщині у селі Мала Кошелівка 1-7 липня 2018 року громадська екологічна організація "Мама-86-Ніжин" влаштувала "Військово-патріотичний табір "Доброволець"

Табір, патріотизм

На Ніжинщині у селі Мала Кошелівка 1-7 липня 2018 року громадська екологічна організація "Мама-86-Ніжин" влаштувала "Військово-патріотичний табір "Доброволець".

Табір який став переможцем конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2018 році.

Про це повідомляє Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, за підтримки якого діяв табір, через svoboda.fm

В рамках проекту для учасників проведені історичні гутірки, заняття з основ надання першої медичної допомоги та правил поведінки в екстремальних ситуаціях, саперної справи, культури поводження зі зброєю, тактики тощо.

Також учасники переглянули патріотичні фільми, пограли в Теренову гру та Страйкбол, відвідали екскурсію старим Ніжином.

У заході взяло участь 30 молодих людей старшого шкільного віку.

Проект реалізовано з метою виховання у дітей та молоді національно-патріотичної свідомості, розуміння необхідності та підготовки молодого покоління до оборони України від озброєних агресій з боку інших держав.

nizhynnews

Табір, патріотизм

Табір, патріотизм

Табір, патріотизм

Табір, патріотизм

Табір, патріотизм

Табір, патріотизм

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: